LeylaCan Asliasli_ yok canım şuan bi ilaç kullanıyorum o yapıyor akıntı o kadar. yoksa normalde yumurtlama zamanım falan baya akıntım olurdu
mervekrkkc PembeKoala allah saglikla sihatle kucaginiza almayi nasip etsin insallah Benimde sol kasikta agrim var ama bende kalp seklinde rahim sorunu var sol tarafta duruyor ortaya gelmiyor o yuzden sordum bende tesekkur ederim.
mervekrkkc Annehayali33 bende regl duzensizligi vardi o yuzden gunum belirsizdi ben en son regl olduktan 3 hafta sonra kan testi yaptirdim pozitif cikti hatta evdede test yaptim pozitif cikti belli ediyor direk belirti olarak bende pek bisey yasamadim sık idrara cikma ve uyku oldu bende de
mervekrkkc PembeKoala ben regliyi 9 temmuzda oldum 31 temmuzda evde test yaptim pozitif cikti sonradan kan verdim ordada pozitif cikti. Sonra keseyi girme bebegi gorme kalbini duyma sureci basliyor. Cok sukur dun onlarida duyduk. suanda 7 haftalik hamileyim.
Ayseysf hiç aramadıgım bi meyve olan eriği 1 hafta boyunca kilo kilo yemiştim dalgasına aşerme şakaları yaptık birbirimize eşimle meger hamıleymışım😍
Gizem23 Annehayali33 kasık ağrılarım çoktu istahsizdim acikinca ya da yagli seyler yiyince midem bulanıyordu bir de cildim aşırı derecede kurumustu pul pul dokulcek gibiydi o da gebelik belirtisiymis ha bir de her seye ağlıyordum uzun zaman olmadigi icin hicbir seyi hamilelige yormamistim ama öğrendiğimde 7 haftalık hamileydim 😂
PembeKoala mervekrkkc daha çok yeni maşallah 🧿 ben o zamanlarda hep stresliydim ben bebeği hissedemiyoruz ya sürekli acaba iyimi bişey oldumu diye ana çok şükür şuan 31 haftalık olduk,ilk 3 4 ay dikkat et kendini yorma sonrası daha güzel geçicek inşallah 🙏😊
mervekrkkc PembeKoala insallah cok korkuyoruz bozde hayirlisiyla bi 3 ayi bitirsek rahatlicaz geriliyor insan istesede istemesede 🤲