Zeynepmum ne anladin bilmiyorum ama istanbul universitesi hukuk fakultesi mezunuyum yuksek lisans diplomamda mevcut 39 yasinda istanbul barosuna kayitli basarili bi avukatim, 2 evlilik yaptim, 6 aylik hamileyim, beyoglunda galatanin ta gobeginde yasayan medeniyetten haberdar bir kimseyim. Bu forumun amacini tartismak size bize dusmez ama insanlarin amacini burda tartisabilmemiz icin bi etiket acilmis buda serbesttir. Elestirmek icin once bilgi sahibi olmaniz gerekir veya sadece gordugunuz kadariyla elestirin muneccim degilsiniz. Hakkimda bisiy bilmeden anlayisi kıt etiketi yapistiramazsiniz.. bu forumda hamilelikle ilgili bi sorunu danismak veya paylasmak yada merak konusu olan “hamileligi” ilgilendiren konulari paylasmak fikir paylasmak icin varim. “Bebegim 2 hafta gerideymis neler yapabilirim?” Demek baska; “doktor normal dedi ama kilosu bana az geldi” demek baska. İste bu sacmalik. Bu sacmaligada karsiyim. Ayni sekilde anne kilosu icinde gecerli. 40 kilo alip doguranda var memlekette 5 kiloyla doguranda var. Amac ne? Gidin simdi baskasina karakter analizi yapin