aslimutlu1 Kubracma Rabbim kolaylıgı elbet verecektir . Rabbim tek nefeste kurtarsın insallah. Zordur dogum yapmak suniyle . Sancılarını güzel karsıla , dogum hikaylerinden baka bilirsin .
Akfth Insallah kolay olur Kisiden kisiye sanci durumu degisiyor Ama annelik burada basliyor insallah cabuk olur dogumun hayirlisiyla
DnHazrlklar Ben 39 haftalık Doğum yaptım suyum geldi sancım ve açıklığım yoktu suni sancıyla normal Doğum yaptım tabii ki kolay değil ama İnan sabrı veriyor Allah hemde 20 saat sürdü bak şimdi ikinciye hamileyim ve Allah nasip ederse tekrar normal Doğum yapmak isterim sadece hemen gücünü harcama ev sancıların geldiğinde nasıl rahat ediyorsan öyle yap hemşire sancılarım geldiğimde belime baş parmaklarını kullanarak sıkıca bastırarak ve ovarak kolay karşılama mı sağlamıştı bana iyi gelmişti her sancım geldiğinde eşim yaptı doğurunca hemen unutacaksın bile sağ Salim kavuş meleğine
Minejjan DnHazrlklar aynı olayı bende yaşadım benimkisi 12 saat sürmüştü, suni sancı zordu evet ama yine olsa yine normal doğururdum 😍
Hafizenur 2kezanne su ve sancı nişan yoksa suni almaktansa sezeryan mı daha mantıklı acaba bende 38 haftamı doldurcam artık hiç bir belirti yok 40 haftaya kadar beklicez tabiki ama napmak gerekir ki
Kubracma 2kezanne maalesef öyle bi şansım yok yurtdışında yaşıyorum öncelik normal son ihtimal sezeryan 🙏
2kezanne @Bsyldrmdlk Hafizenur doktorunuz muane eder 40 41 haftaya kadar yumuşama açılma vs yoksa boşuna eziyet cekmeye gerek yok benim fikrim önemli olan sağlıklı olmasi elbette
Hafizenur 2kezanne evet canım haklısın hiç bir belirti yokken suni sancı almak banada mantıklı gelmiyor açıkcası sağlıklı gelsinler en önemlisi