Esrakls6 Merhaba hamişler bugün 17.haftamıza girdik ve çok bulantılarım vardı bu yüzden hep kilo verdim şimdi yavaş yavaş kendime gelmeye başladım ve oğluşum tombik bir bebek olsun istiyorum bunun için nasıl beslencez neler yicez bileniniz var mı😇
23Zumra Esrakls6 ben son aylarimda 7 felandim ama demirim cok dusuk diye pekmez badem tere yagda kavurup yiyordum ama bunu yapmadan once doktoruna danis benim demirim cok dusuktu diye yaptim hem demirimi yukselti hemde masallah bebisim biraz kilolu dogdu 😊 cok az yap cunku agir bi tadi var
Mervednr Esrakls6 protein ağırlıklı beslen canım. Muz, ceviz, badem, soda, kaşar, süt, mercimek bunlar çok güzel besliyo. Bide yemeklerden sonra sol tarafına yatıp uzan biraz. Bol su iç karpuz ye meyve ye 🥰
Deletedmom277 Esrakls6 kilolu bebek hicbir zaman iyi değildir önce bunu unutma düzenli beslense yeter o zaman alacağı vitamini alır canım
Kbramsa Ben kahvaltıda süt avokado ve yumurta mutlaka tüketiyorum sebze ağırlıklı besleniyorum meyve kuruyemiş ara öğünlerimi asla atlamıyorum yatarken de süt içerim bu arada 😊 30. Haftadayım ve kilosu 1890 tosuncuğumun
Fatima7 Ben peynir yumurta sut bal arpa ekmek ceviz badem meyve sebze her gun tuketmeye calisiyorum bunlar bebege kilo alisimina ve sağlam kilo alisina yardim ediyor şeker ve tuzlu bide zeytin yagi hariç yag okadarda tuketmemeye calisiyorum😊
ZeynepCan Onu doğurması var bir de😕 sağlıklı olsun 3-3.5 kg arası olsun yeter bence.geçen ay arkadaşımın bebeği 5 kg doğdu 38.haftada üstelik.normal doğum çok istiyordu ama sezeryana alındı sırf bebeğin kilosundan dolayı😓