Caglaak Nesli_han bildigim kadarı ile 2li taramayi yaptiysan ve temizse 3lu ve 4lu taramayi yaptirmaya gerek yok tabi doktordan doktora değişiyor hepsini isteyebilir
3_melek_annesi Nesli_han doktorum bana aldırmak gibi dusuncen yoksa yapmayalim dedi hauir aldirmam dedim gerek yok o zaman dedi
online_mom Nesli_han ikili taramada zaten sorun çıkmazsa yaptırmıyorlar.çünkü en güvenılır ikili olanı zaten.
Mliko6 Nesli_han ya bende yaptrmayacaktım zorla yaptrdı doğumda soruyolarmış 2 de 3 de temiz çıktı çok şükür 4 lüyüde yaptrmadan gelme dedi
online_mom Caglaak evet.benim ikili testinde olasılık yok gibi bişeydı cok sukur.doktor dıgerlerıne gerek yok yapmıcaz dedı 🙏
Mliko6 Nesli_han birde basit sadece 1 tüp kan ve 5 dk ultrasonla bakıyor yaptır bence hemde bebişe bakmş olursun nabıyor nediyor :)
Selay Nesli_han ben ikiliyi yaptırdım. Temiz çıktı ama doktorum dörtlüyü istedi. Üçlüyü istemedi. İki hafta sonra dörtlüyü yaptırıcam bende
songulce Benim 2li de sorun çıkmamıştı. Böyle durumlarda 3lüyü yaptırmıyorum ama senin 2 bebek kaybın olduğu için 3lüyü yapalım dedi doktorum. O yüzden yaptırdık 3lüyü canım. Yani 2liyi yaptırıp sorun çıkmadıysa 3lüye gerek yok diye biliyorum.