Mervem Arkadaşlar önerebileceğiniz çatlak kremleri varmı güvenilirliği yüksek olan. Bana doktorum hindistan cevizi yağı önerdi ben ekstra olarak lierac almayı düşünüyorum
cevriyetoy Lierac kuvvetli bir.krem ama içerisinde kimyasal var canım eczacı arkadaşım bizzat söyledi kimyager aynı zaman da da. Ben biooil kullanıyorum.
Mervem cevriyetoy teşekkür ederim onu hiç araştırmadım. İnternette baktığımda lieracla ilgili çok olumlu yorumlar var diye onu düşündüm ama kimyasal varsa sıkıntı 😏
Mervem Handeaslan39 ya onuda pek sağlıklı bulmuyolar fazla bide genetik faktör çok etkili diyolar ne yapsan boş falan deyince insanın morali bozuluyo ve hiç bişey kullanmak istemiyo bilmiyorum bebek yağı işe yararsa onuda kullanabilirim işe yaradığını bilmek yeterli
Handeaslan39 Mervem ondan mı çatlamadım bilmem ama çatlamadım yanı ve karnım çok şiş olmasına rağmen sımdı ıkındı gebelıgım bakalım catlayacak mı dene istersen bu zamanda pek katkısız bişey bulmak zor açıkcası 🙄
Mervem Handeaslan39 hergün kaç defa kullanmak gerekli peki. Denemekte fayda var. Çok sevindim senin adına çatlamaZsın inş bu gebeliğindede🙂
persephone Ben Mustela’nın çatlak öncesi kremini kullanıyorum şuan .Deneyen çok memnun bakalım bende işe yarayacak mı
Asyam92 Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri bebek yağı kullanıyorum ve 29.haftad a olmama rağmen hiç çatlağim yok şükür inş bu saatten sonrada olmaz 🙂
Kurtum Arko nem krem. Bi youtuber önermişti ben onu kullanıyorum. Krem alırken içeriğinden sonra en çok dikkat edilecek şey uzun süre nemli tutması ve arko nem uzun süre nemli tutuyor ve çamaşırına bulaşıp rahatsız da etmiyor ben şimdilik memnunum canım. ☺
Sibelarc En sağlıklısı ve etkilisi uzun süre nemli kalıyorsunuz vazelin ilk gebeliğimde 27 kilo almama rağmen bir dirhem çatlağım olmadı şimdi gene onu kullanıyorum 👍🏻