Ogretmen_anne12 özelse hayat hastanesinde Gülten usta var iyi bir doktor kendisi. Ama devlet kadın doğumu bu ay yeni binasına taşınıyor odaların çoğu tek kişilik ve çok iyi kaliteli doktorları var. Ben serdar büğrü ye gidiyorum ne kadar övsem şuan az kalır. Kapısında bekleyen herkes çok çok memnun. Klasik devlet hastanesi tavrı asla yok. Her hastasıyla güzelce ilgileniyor konuşuyor. Birde özelde problem olduğu an araştırmaya gönderiyorlar. İki görümcemde özel de doğum yapmak için yattı ve birinde su fazlalığı vardı diye direk araştırma devlete yollandı, diğeri bebek küçük dediler. Küçük denilen 34 haftalıktı. 6 ay önce doğum yapan arkadaşm 32 haftalıktı suyu geldi ve yine özelde ki doktoru almadı doğuma. Ve bu bahsettiğim özel doktorlar 2 tane çok çok burda övülen doktorların başında geliyor. Ama böyle bir durum söz konusu. Hemşire arkadaşm kendisi serdar beyde doğum yaptı bana da önerdi. Devletin artılarının çok olduğunu da anlattı. Ve özelde sırf tatlı tatlı konuşma vs buba gidiyor herkes dedi. Dediğim gibi devlette de ilgili işinin ehli doktorlar var. Kararını verirsin inşallah hayırlısıyla. Hayırla gelsin yavrun. Sağlıcakla kalın :)