SedaaaS Kızlar merhaba 😊 iki gün önce ilk aşımı oldum 19 haftalığız bu arada fakat iğneden sonra bişey olmadı yanma oldu dün ve bu gece sabaha kadar uyuyamadım kolumu hareket ettiremiyorum Allah korusun sanki fizik tedaviye ihtiyacım varmış gibi saçlarımı bağlarken kolumu yukarıya kaldırıyorum ya fena bi ağrı başlıyor gece özellikle sağ elimle destek alıp sol kolumu çeviriyorum normal mi geçici mi hastaneye gitmelimiyim 🤷🏼♀️ Arkadaşım da oldu onda hiç bişey olmadı vurundu bitti bende öyle olmadı bi sizlere danışıyım dedim 💕
SenaGuse SedaaaS uyuşma hareket ettirememe bende de olmuştu hatta aşının ertesi günü kan vermiştim 3 gün aptal gibi gezmiştim 😄 geçmiş olsun birkaç güne düzelir ☺️
_Kubraa53 SedaaaS Normal canım. Bende de aynısı oldu. Kolumu kaldıramadım ağrıdan . 3 gün sonra gecti benim ki 😏
Busramerve SedaaaS çok normal, benim de ilk aşıda 4 gün öyle olmuştu kolum. Ama ikinci aşıda hiç ağrımadı.
Haticesylmz Bence normal benimde öyleydi 4 gün boyunca kolumu kaldıramadım. Hatta ikinci günden sonra dahada şiddetlenmişti. Ama yine de içinin rahat etmesi için sağlık ocağına bi görün 😊
etahirovic Benim de ilk doz öyle olmuştu. Kendi başıma giyinemiyordum bile. 3. Gün başladı ağrılar 3 gün falan sürdü sanırım. Bana hemşire böyle olabileceğini söylemişti zaten, bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. 2. Doz çok daha rahat geçti, hiç böyle sıkıntılar yaşamadım. Normaldir diyorum yani ben 😌
Busramerve Smraa eğer bebeğinizin ya da sizin tetanoz riski taşımanızı istemiyorsanız evet zorundasınız😊 ben bu forumda okumuştum bir bebek hemşiresi tetanozdan can çekişerek ölen bir bebeği görmek zorunda kaldım diye anlatmıştı.
Medusa6 Smraa bence olmak zorundasınız, dezenfekte olmayan bir yerde yada göbek bağı dezenfekte olmamış bir makasla kesilirse, bebeğin ve sizin sakat olma VS. Riskleri oluyormuş ve bu aşı sizi ve bebeği beş sene boyunca koruyor.
Meryemyigit SedaaaS benim 1 hafta sürmüştü ağrısı çok rahatsız edici ama 2. de öyle bi durum yaşamadım geçmiş olsun🤗
Leyla9292 SedaaaS söylediniz şikayetler çoğu kişide oluyor on sefer yapsan bile her sefer aynı şikayetler oluyor bende de cevremde de aynı şikayetler var gün geçtikçe daha iyi olacak. Hemşire eğer şişerse buz koyabilirsin dedi.
Cigdem07 SedaaaS Normal canım bende 2 gün önce oldum . İlk vurdugu zaman hiç bişey yok sonrasında zaten ağrı oluyo kolunu bile kaldırırken ağrıyo. Geçer 1 haftaya merak etme
Ozgemlym SedaaaS çok normal canım 3-4 gün soluma yatamadım kolumu hareket ettiremedim ben hatta eşim elini kesmişti ozaman oda vurundu oda aynı 3 gün hareket ettiremedi.
R_abia SedaaaS bendede öyle olmuştu kolumu kaldırmadığım üstüne yatmadığım sürece ağrı yoktu sabit tutuyodum ama azalarak geçen bi ağrı bu ☺️
tugrakubra_1 SedaaaS bende de ilk gün hiç ağrı vs yoktu ama 2.3. gün kolumu kaldıramadım dediğiniz gibi saçımı bağlamakta zorluk çekiyodum ama 4.günde geçti şu an hiç ağrı sızı yok geçici bir durum endişe etmeyin 😊
Serap46 İlk dozda 2.gün akşam koluma felç indi sandım birkaç gün sürdü. İkinci dozda da aynı şekilde 2. gün başladı ağrı ve halsizlik de yaptı ama bir gün sürdü hemen geçti.