Arzu61 Benimde ocak 11 görünüyor kızlar 21+ 5 iz şuan🌸Kızım olacak Allah nasip ederse ilk hamileliğim 🐣Alışveriş yapmaya henüz başlamadım gelen hediyeleri saymazsak tabi🤷♀️ Ekim gibi başlamayı düşünüyorum
Zezu Arzu61 ben de ekimde başlayım diyorum odayı dizip sonra da kıyafet falan alıcam ama şimdiden bakıyorum, vakit geçiriyorum 😄
Zezu Zuzum_20 yani ilk bi gittik büyük ihtimal kız dedi 11 haftaydı daha, sonra 16 da gittik erkek bu dedi. Kesin mi dedim evet dedi, daha da gitmedim 😅😅
Zuzum_20 Zezu devlete mi gidiyorsun özele mi canım ben 12 ci haftada gitmiştim kız bacakları acık görünüyor ama yine bi daha bakarız hafta olarak küçük dedi sonra rahatsızlandım iki hafta sonra gittim yine kız dedi sonra kontrolum de gittim cinsiyetini biliyoruz zaten artık kız olduugunu dedi sen sürekli sor gittikçe değişmesin 😂
Arzu61 Zezu bende öyle sürekli bakıyorum ama henüz bişey almadım erken diye çalışıyorum doğum iznine ayrılcam o zaman başlarım
Zezu Zuzum_20 benimki özel muaynehanesi olan bir doktor ama değiştricem anadolu yakasında oturuyorum, doktor Avrupa yakasında uzak geliyor artk 😅 ben de hiç sormuyorum ya tekrar, sorayım gidince yeni yere de 😄
Zuzum_20 Zezu bi akrabam almayanya yaşıyor ona ilk erkek demişler sonra kız sormamıs bi daha bi dogdu erkek 😆
Zezu Zuzum_20 ay ben de her şeyi erkek için düşünüyorum, kıyafet oda falan neyse detaylı ultrasona gidecem orda netleşir heralde kesin değil mi😄😄
Zuzum_20 Zezu orda kesinleşir benim kızım masallah cinsiyetinde bizi zorlamadı hep bacaklarını açıyo diyolar ya kordon denk geliyor bazen diye o yuzden erkek sanıyoruz diye benim şansıma o bile denk gelmiyo 😂
Zuzum_20 Zezu bence de ki orda olanaklar daha iyi aslında derler ya hep doktor söylemesi gerekirdi yine de
Zezu Zuzum_20 hahaha bacaklar açık nası rahat yatacağını biliyo minik 😄 benim de bi ultrasonda doktor demişti ayaklarını bacak bacak üstüne atmış gibi yapmış, çok hoşuma gitti ya, ultrasonda bile çok sevimliler doğunca nasıl olcak kimbilir😍
nagolinda Sedagll bel ağrısı oluyor ne yazık ki. 2 tane battaniye ve bebek arabası aldık. Gerisini kasımdan sonra başlayacağız.
Zezu Zuzum_20 yaa yok ya, ablam hollandada, sadece ebe geliyomuş kaçıncı aya kadar bakmaya, hiç ultrasona sokmuyolarmış aylarca. Bizim burası çok daha iyi bebek konusunda bence
Zuzum_20 Zezu doktorun renkli kısmı acıyor değil mi orda ben çok kötüydüm cocugun organlarına bakmıstı bide annesi sana moral olsun yüzünü göstereyim sana dedi o anda kızım aldı elini yüzünü kapattı 😂 nazlı kız bacaklarını acıyo yüzünü kapatıyo 😂 dogmasını sabırsızlıkla bekliyorum 😍