Hln-dyr hazırlıklara başladınız mı.neler aldınız 😊nasıl gidiyor hamileliginiz.kac kilodasiniz. Bir kere de soriyim dedim🤣
Dryl Hln-dyr ufak tefek şeyler alıyorum ben gördükçe. Birde beşik aldım. Sıcaklar geçince alışveriş yapmayı düşünüyorum. İzmir de yaşıyorum. Sıcaktan hiçbir şey yapamıyorum.
_Kubraa53 Hln-dyr Ufak tefek şeylerle başladım şimdilik. Havalar sıcak diye hic biyere cıkasım gelmiyo. İnternetten flan sipariş veriyorum arada 😀 10 kilo aldım ben şimdiden 25 Haftlağım 🤦🏻♀️😂
NurGrlek Hln-dyr Aralık ortası gibi inş ablasindan kalan besigimiz var bebek arabamizda duruyordu 5 li hastane çıkışı alsim 3-4 parçada zıbın alt aldım battaniye vs vardi zaten Ekim gibi eksiklerini tamamlarim galiba beklemedeyiz 😁
Melihatuna Hiç bişey almıyorum 2. Doğumun ve bu da erkek olucak herşeyimiz var 😂 bir iki küçük pijama alıcam hastane çıkışı o kadar Ekim sonu Kasım başı gibi de badana yaptırmayı düşünüyorum o kadar
ZeynepveSeyit Benim de 2. Doğumum ilki erkek bu sefer kızım olacak inşallah🥰 ilk gebeliği de 26 kilo almıştım şimdi çoook dikkat ediyorum 65 ile hamile kaldım şu an 68 kiloyum inşallah çok almam bünyem çok zor veriyor çünkü 🙏 hiç bir hazırlık yapmadım bebek arabası ve beşiği var sadece 🤣
Hln-dyr ZeynepveSeyit aaa ne güzel cok az kilo almışsin. Lütfen nelere dikkat ettiğini yazabilirmisin. Ben 61 le hamile kaldim su an 69 a yaklaştım . Bogazima düşkün biri de degilim. Tatli yemem yağlı şeyler yemem aburcubura bakmam bile. Nedeb kilo alıyorum bilmiyorum 😥
Sevda15 Hln-dyr çantayı internetten alıcam canım indirime girmiş güzel kraftın 72 lira normalde çok pahalı elbise türü şeyleri bakarak Almak istiyprum kalitesi açısından
Hln-dyr _Kubraa53 ayyy canım ya🤣benim gibi kilo alanlari görünce resmen seviniyorum biyandanda halime üzülüyorum.
ZeynepveSeyit Hln-dyr vallahi canım hiçbirşey dikkat etmiyorum abur cubur da yiyorum vitamin kullanmıyorum hiçbirini doktorum önermedi benimde işime geldi belki o yüzden kilo almıyor olabilirim 🤷♀️