XMery Bilgi verirseniz bizde ona göre alalim en çok tulummu alt üst ayrimi neler daha kullanışlı olur
Fasulyem22 XMery ben daha almadım ama bol zıbın alacağım birde çorap bu ayaklı tulumlardan çok almayacağım hevesim olduğu için 0 3 aylık tulum alırım zaten büyüdükçe etrafını keşfetsin diye ayaklar açık olsun diyor uzmanlar
nalan28_ XMery benimkide Allah’ın izniyle Şubat bebeği olacak ama ben hiçbir şey almadım daha 7. Ayda başlayacağım Allah’ın izniyle. Bol bol kazak, alt üst pijama içi tüylü, tulum vs almayı düşünüyorum. Anneme süveter, hırka falanda ördüreceğim.
26mrv XMery bende zınınlar çoraplar ve battaniye aldım bir kaç tane , cinsiyett öğrendikten sonra yavaş yavaş başlarız inşallah kapsamlı birşeyler almaya
gozdeteacher Tulumdansa alt üst takım daha kullanışlı diyorlar. Ama ikisi de lazım tabi. Alt üst takım olarak erkek bebek için mağazalarda çok bi şey bulamadım ben. Ebebek civil miniço baktım genelde. Kış sezonu daha başlamadığı içindir belki de. Varolanlar hızlı tükeniyor sezon sonu indirimi olunca. Sezon sonu indirimlerden faydalanıp zıbın badi ağırlıklı ilerledim şimdilik. Yeni sezon giysilerini merakla bekliyorum 😍
Ltfy Ben tulum fazla aldım ama alt üst te mantıklı tulumu batınca komple değiştirmek lazım alt üst takımlarda sadece alt değiştirilirdie düşünüyorum. Birde ben evden çok çıkamadığım için örgüden tulum lar yelekler pantolonlar ördüm halada örüyorum çok eğlenceli de oluyor🤗🙏
Caglaaa1305 Benım kızımda aralık sonu ocak başı doğacak hayırlısıyla evet daha cok kışlık bişiler yok mağazalarda hep yazlık hala uzun kollu çıtçıtlı zıbın alacagım birde alt üst takım alacagım tulum cok almayacagım bebegı kasıyormuş cok giyemiyormuş
Semooshh Kasım bebeği, benimde daha başlamadım almaya annem kazaklarını, yeleklerini ördü onlar tam hastane çıkışlarıda almış. Kıyafet falan baya almış dahada alırım dedi ama sanırım biraz büyük alıyor bende 0.3 3.6lık Bikaç tulum ve zıbın alırım uzun kollu. Alt üst takım lazım. Ne alıcağım konusunda benimde pek, fikrim, yok🤷🏻♀️ bişey alıcam dediğim, zaman herkes alma diyor büyüyormuş çabuk e kıyafet siz nasıl, olucak onuda çözemedim 😄bizimkilere kalsa hiç, bişey alma diyolar ama benim gözüme az geliyo yeni, doğduğu zaman giyecekleri. Pek evden çıkmıcaz zaten öyle böyle idare edicez artık. Hevesim içimde kalmasın diye genede denk, gelirsem bişeyler alırım. Kaynanam da alıcakmış bişeyler daha ortada yok, 🤷🏻♀️nezaman alırsa artık görcez😄 3ablam var onlarda bişeyler alır herhalde 🤷🏻♀️ Bi yengem, de bohça gibi yapıcam, bebeğe bişeyler alıcam dedi 🤷🏻♀️lafta var ama bebek, olsun, ozamana anlaşılır. Şehir dışındayım 2ailedende uzağım başkada kimse almaz sormaz yani. Bebek bereketiyle gelir derlerdi de inanmazdım. Neye niyet ettiysem Bi, baktım annem almış oldu😄 daha masraf işlerine girişmedik, yani. Kasım bebeği, falanda 6aya kadar kış, bebeği olmuş olucak ona göre alın derim 🤷🏻♀️ patikli tulumlardan ziyade altı açık olanlar olsun çabuk, büyüyorlar hareket alanları kısıtlanmasın uzun kollular kazaklar yelekler. Yedekli çıtçıtlılar şapka ve çoraplar mutlaka olması gerekenlerden.
Berrygurumi Benim de ocak sonu şubat başı bebişi olacak Allah’ın izniyle ve ben de henüz bişey almadım, erken dediler alma dediler ama dayanamıyorum başlıcam almalara sanırım en koşa zamanda ☺️
gezentianne XMery Kışın ev çok sıcak olduğundan kazak falan cok fazla almayı düşünmüyorum. Bir kaç tane zıbın ve tulum aldım,ileriki aylarda da penye takım falan alırım