Prensesgeliyor benimde 6 gun geriden geliyo bebegim.. cok dikkat etmeme ragmen ustelik. Yani bazen naparsaniz yapin gelisimi geri oluyo cunku insanlar gibi bebeklerinde bi mizaci var bazisi minyon tipli olabiliyomus hemen moral bozmayin. Beslenmemden ornek veriyim simdi dahasi olamaz emin olun.. uyanir uyanmaz bi kasik keciboynuzu pekmezi ve ceviz yiyorum 6-7 parca. Yani toplam 3 ceviz ici. Sevmiyorum ama zorla yiyorum kahvaltiyi😊 1 dilim beyaz peynir 1 dilim eski kasar. Mumkunse kaliteli kars kasari. Domates salatalik biber,5 zeytin,1 haslanmis yumurta 1 dilim tam bugday ekmegi. 2 saat sonra 1 bardak sut ve bi meyve. 1 saat sonra corba iciyorum genelde tarhana mercimek yaninda bi dilim ekmek gene. 2 saat sonra 12 ad findik yiyorum ve bi meyve yine. Saat 6 gibi aksam yemegi olarak etli sebze yemegi bulgur pilavi yogurt yada yesil salata izgara et veya balik yada etki kuru fasulye veya nohut. Haftafa 2 gun etli yemek 2 gun balik 2 gun bakliyat 1 gunde canim ne isterse artik😊 gece muzlu sut yapiyorum blenderdan geciriyorum bi muzu ve bi bardak sutu.. bi sise soda iciyorum.. leblebi atistiriyorum. 12de yatis😊 uyku saatleride onemli. 11-12 arasi uyumus olmak lazim buyume hormonu icin. doktorum cok saglikli guzel beslendigimi soyluyo bunu ornek alabilirsiniz. Tabi arada bende pasta borek yiyorum ama bu duzene mutlaka uyuyorum kalan ara zamanlarda yiyorum obur seyleri😀 kilo oluyo ozaman iki kat yemis oluyorum ama olsun 😀