Naciyegormez Merhaba 21 haftalık hamileyim ilk gebeliğim fakat ne doğru düzgün karnım çıktı nede bir hareket hissediyorum bi hafta önce doktora gittim daha herşeyin suyumun bile normal oldugunu söyledi kendi kendime evhan telaş yapıyorym bir sorun var mıdır sizce 😏
Deletedmom6 Naciyegormez hiç stres yapma canım heleki ilk gebelikse gayet normal bana da görümcemler bebeğin kilosu çok az hiç göbeğin yok hiç kilo almamışsın kendine bakmıyorsun diyorlar ama ben doktorun dediklerini umursuyorum sadce
CansuDRY Naciyegormez İlk gebeliğimde 20 haftalıkken dümdüzdü karnım. İkinci gebeliğim 21 haftalığım ve kocaman bir karnım var. Kişiden kişiye değişir bu canım hatta kendimden örnek verdiğim üzere aynı kişinin hamilelikleri bile farklı olabilir. Bunlar çok normal.
Skbn01 Naciyegormez canim bende 25 haftalığim ve ben hamileyim demeden kimse anlamıyor hamile olduğumu,ilk gebeliklerde oluyormuş böyle bende çok takıyordum niye büyümüyor diye. Genelde 7.aydan sonra çıkıyor diyorlar..
Mervenurysr Naciyegormez bende 21 haftalığım 3 kilo aldım dr um baştan söylemişti karnın 6.aydan sonra çıkar diye içim rahat kimsryi dinlemiyorum doktorumdan başka💕Bebeğin iyiyse sende takma bence🤗
Edaa3595 Bende aynı senin gibiyim canım İlk gebeliğim 21 haftalığm karnım çok az cıktı ve hareket hissedemiyorum belki de oluyor ama biz anlamıyoruz ilk gebelik olduğu için bunları kafana takma ben takmıyorum sonuçta doktorum herşey normal gayet sağlıklı diyor önemli olan bebeğimizin iyi olması 🌸🙏🏻
tugrakubra_1 bende 21.haftamdayım zaten çok zayıf hamile kaldım 6kilo aldım ama herkes ayyy çok zayıfsın hamileliğim hiç belli olmuyo vs saçmalıyolar.doktorun bir şey yok diyosa kimseyi dinleme milletin ağzı torba değil ki büzemiyoruz 😒 kalp kırmak çok kolay keşke bizde onlar gibi patavatsız olabilsek ama yapımızda yok o yapamayız biz.benimki küçük futbolcu maşallah kızlar daha sakin oluyomuş cinsiyeti kızsa belki ondandır hareket hissetmemen