Kullanicianne Ya arkadaslar bugun bebegimin kıyafetlerini yikadim hastane cantasi vs hazirlamak icin makinaya attim ve cikarttigimda dalin toz sabunun lavanta kokulu oldugunu farkettim bebege zararli olur muu ??? Yani 1 aydir aldigim dalin toz sabunun lavantali oldugunu nasil farkedemedim bilmiyorum ama suansa cok ikilemdeyim ???
Superfreshlerim Kullanicianne deterjansız tekrar yıkayın, kokusu gitsin, yenidoğanlarda kokulu ürünler tavsiye edilmiyor
Beyzakvrkk Kullanicianne iki kere durulama yapın ben dalanınni aldım roxy toz sabun iki kerede durulama yaptık hiç koku birşey kalmadı
Deletedmom0041 Kullanicianne iki kez durulama yaparsanız koku kalmaz. Ben dalın sıvı deterjan aldım. Hiç kokusu yok çok memnunum
espalp Kullanicianne o koku geçiyor bence bi asıp kurutun. Ben de dalinle yıkadım çok hafif bi yumuşatıcı kokusu kaldı ama çok güzel kokuyor kendi geceliklerimi bile onla yıkadım
Kullanicianne Superfreshlerim evett bende yikayio makinadan cikarinca farkettimm ve ne yapacagimi sasirdim kaldim
Beyzakvrkk Kullanicianne yıkadım canım battaniye kundak alt değiştirme minderi falan hepsini yıkadım sabun tozuyla
Kullanicianne Filizak himmmm bende yikiyayim o zaman yünlü kışlık olani haric incelerin hepsinj yikiyayim tesekkur ederkm
Kullanicianne Filizak aynenn oyle yaptımmmm yardimlar icin teşekkürler gerci pek kimse kaaleye alip cevap bile yazmadi ama bizde dedikodu tarzi bisey degil bilgi olduğu icin insanlarin dikkatini cekmedi 😂😂
Filizak Kullanicianne aaa lütfen kaynana görümce aldatıldım cinsellik olmayan başlıklara kimse dönmüyor kaç kere başıma geldi 😊
Kullanicianne espalp 2 defa durulamada yikadim.gecti ama kokusu gercekten harika yani kendi kiyafetlerim bile boyle guzel kokmuyor yikayinca artik kendimemi kullansam bilemedim hahaahhh 😂😂
espalp Kullanicianne doğuma kadar dolapta çantada durunca zaten kokusu geçer diye durulamadan geçirmedim. 2 hafta oldu ben yıkayalı kalmadı ağır bi koku. Bence kendimize kullanalım kokusu efsane 😂 yumuşatıcıyı Düş Bahçesi almıştım siz hangisini aldınız 😬