dhmiclk 20 haftalik gebelik olacağım bebeğimin karnımda hareketlerini hissetmiyorum ilk çocuğumda 3.5 aylıkken hissetmiştim. Siz ne zmn hissettiniz??
2354 dhmiclk ben 19. Haftada hissetmiştim ama sonra 3 gün falan hissedememiştim sonra düzenli hissetmeye başladım 😊
EngucluAnne Superfreshlerim ben kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum sende öyle misin sanki içim boş gibi hiç belirtim de yok bebeğimi de hissetmiyorum henüz:(
pelin_87 dhmiclk kilolu musunuz, kilolularda bu sorun oluyormuş maalesef ya da bebeğiniz çok hareket etmeyen bir bebek olduğu için siz bağırsak hareketleri sanıyor olabilirsiniz
gurcem 19+4te ılk hıssettm ama 20de artk tam hıssedıyorsun ama hıssetmek ıcın elımı karnıma koyuyorum bıde ben vısne suyu ıcınce kuduruyor 😂
Superfreshlerim EngucluAnne canım içim boş gibi değil bazen karnım çok geriliyor, benim ikiz artık büyüyolar sanırım hareket hissrtmiyorum ama bir dolgunluk var
tugrakubra_1 ben 17.haftada hissetmeye başladım seyirme şeklinde ama şu an çok net 20+5teyiz küçük bi futbolcu büyütüyorum sanırım karnımda 😄
Osgem2019 dhmiclk 3.5 aylık çok erken değil mi ya bende nerdeyse o kadarım ama imkansız gibi şu an hissetmek çocuk olduğunu bile kimse anlmaz dışardan yani çocukta çok küçük zaten