Bsr_Ars Merhaba arkadaşlar benim de doğumuma az kaldı Allahın izniyle normal doğum yapcam. Kendimi cesaretlendiriyorum ama bi yandan da korkum var. Epiduralle normal doğum daha kolay gibi geliyor ama onda da doğum sonrasında bel ağrısı yaşanıyormuş riskli olduğunu söyleyenler var. Kafam çok karışık 😕Aranızda epiduralle doğum yapan var mı ? Bilgi verebilir misiniz?
Zehra99 Bsr_Ars ben canım 😊suni sancı verdiler bana açılma 5cm miydi 4cmiydi neydi o zaman epidurel istedim iyiki de istemişim çok rahat oldu doğumum normal doğumdan hiç korkma epidurel oldugu zaman inan daha kolay oluyor sancın hafifliyor ve iyiki normal olmuş diyorsun asla korkma inan çok korkulacak birşey değil ben yine olsa doğumu epidurel isterdim doğumdan sonra bazen giren bel ağrılarım oldu ama sonradan geçti artık hiç bel ağrım falan kalmadı 😊
pelin_87 Bsr_Ars aslında epiduralle Doğum kolay değil, yanıltıyorlar çünkü hissizleştirdiği için ıkınmakta çok zorlanılıyormuş ve Doğum bundan dolayı çok uzun sürebiliyormuş, kafanızı karıştırıp korkutmak istemem ama
DYgMrt Allah nasip ederse bende epidural istiyorum şuana kadar yaptıranlardan aldığım bilgiye kadar herhangi bir problem yaşamadıklarını söylediler İnşallah bende yaptırıcam cesaret edemiyorum uyuşturulmadan korkuyorum açıkcası bakalım hayırlısı neler olacak bebişlerimiz sağlıklı gelsinde 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰
loya-milya merhaba hanımlar bende 3. hamileyim dogumlarım kolay oluyor ama artık o acıyı yaşamak istemiyorum epitural düşünüyorum yanlız dogum anında cıktıgını hissediyormusunuz yoksa hissetmiyormusunuz benim sıkıntım orası oldugu için epitural düşünüyorum
DnHazrlklar Bende epidural normal Doğum yaptım 4 cm’den sonra yaptılar gece 3 ten akşam 20 kadar 4 cm anca açıldı suni sancıyla sonra yapıldı 17 saatte anca o kadarken epiduralden sonra hemen 10 oldu çünkü kasları gevşetme özelliği var hızlandırdı çok şükür Doğumu şimdi yine hamileyim suni sancı alırsam yine epidural düşünüyorum
Gamze0144 Bende epidural dogum yaptim.dogumun bitti uyusmam basladi.off nasil bi doğumdu hâlâ unutamiyorum.saatlerce suni sanci ye epiduralla dogum yap.uyusman sonradan baslasin.7 yasinda oglum ve bu seneler icinde cektigim bel agrisini bu yasima kadar cekmedim.hepsi ayni olacak diye bisey yok tabii.ben sadece yasadigim agriyi anlatiyorum.Rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin cümlemize
Bsr_Ars Gamze0144 başkalarından da duymuştum bu tarz olaylar o yüzden cesaret edemicem galiba epidurale yine de hayrlısı diyelim son ana kadar bişey belli olmaz