EnginMelikeTrkeri Kızlar bi konu da kafa karışıklığı yasıyorum 11 haftalık hamileyim meyveye çok fazla düştüm ama fazla mi tüketiyorum zararı olur mu kafam karışık var mi aramızda benim gibi olan
EdaMinaKele EnginMelikeTrkeri ben ilk zamanlar nerdeyse 1 kilo mandalina ve muz yiyodum doktorum yasakladı sonra azalt dedi bende azalttım ama hala meyveyi coook seviyorum
ozanejla EnginMelikeTrkeri Meyve tüketmenin zararı yok diye biliyorum. Tabi bunu doktorundan öğrenmen daha iyi. Ama tabikide muz bebişine daha hızlı kilo aldırıyor diye biliyorum😌 Bende fazla muz, nar, ayva tüketenlerdenim😌
mom44 EnginMelikeTrkeri muzu bende bebişim kilo alsın diye tüketiyordum yalnız şeker oranı yüksek bir meyve olduğu için günde bir tane oda tarçın serperek yemeliymiş şeker çıkınca dşyetisyen söyledi 😊👍
1987gokce EnginMelikeTrkeri valla ayva muz elma portakal hergün 1er tane yedim bence paketli gıdalardan bin kat daha iyi abartmadan yiyince bence faydali 😊
EnginMelikeTrkeri EdaMinaKele ya bir kilo mandalina degil ama günde 2 portakal 2 muz tüketiyorum muhakkak
Cansummm EnginMelikeTrkeri yaa muz yiyorsunuz afedersiniz kabız olmuyor musunuz? Ben muz yiyince hemen etkiliyor kuru kayısı yiyorum sürekli öyle olunca
Sefaat Cansummm canim tok mu ac mi yiyyorsun tok karna yenilen kabiz yaparmis ac karna yersen bağirsakları çalıstırırmıs
deletedmom04 Cansummm portakal suyu da sık ve mutlaka kivi ye ozaman muz etkilemez. Sadece müzik yersem wcye cikamiyorum
zlemBerenZeynepKalr mom44 gebelikte tarçın serbest mi benim canım da tarçınlı süt istiyor hep ama nette pek tavsiye edilmiyor diye okudum emin olamadım🤔
mom44 zlemBerenZeynepKalr yok yasak olsa vermezdi sanırım çünkü benm gebeliğim hemde riskli herşeyin fazlası zarar ben hafif serpip yiyorum doktor söyledi şekeri dengelesin diye
Dilekdmr En dogalı gibi geliyor bana vitamin yönünden de baya yardımcı oluyor bebegimin gelişimi çok iyi . elmayı çok ye derler bebeğin teni parlak ve güzel olurmuş
Esereser 33 haftaligim doktorum gunde iki tane muz yememi soyledi . Portakal gbi sekeri bol meyveleri aksam yememeye gayret et gune dagitarak ye dedi hm bebegin sivisi cogalirmis hmde seker olusurmus bnde aksam yememeye gayret ediyrm
Cansummm Sefaat vallahi ikisini de denedim sanki her türlü kabızlık yaşıyorum birkaç gün sadece aç karnına deneyeceğim ama inşallah sorun yaşamam
Dsa EnginMelikeTrkeri valla bana kalsa ben sabahtan akşama kadar yemek yemeden meyve yerim. Ama doktorum yasakladı sadece 2 porsiyon oda yarım muz bir portakal yada 2 mandalina yada elma gibi. Çok kötü birde şekerim çıktı iyice fenalardayım yani