Kmelike 24. Haftamıza girdik kontrol için gittim hiç beklemediğim şeyle karşılaştım. Meleğim gelmek istiyormuş. Ağrım yoktu. Doktor açılman var dedi. İdrar yollarında da enfeksiyon varmış tetikleyebilirmiş. 2 gündür hastanedeyim. Dualarınızı bekliyoruz. Aynı durumu yaşayan var mı.
Sakadilek Kmelike canım geçmiş olsun sağ inş hemencecik toparlanırsın.🤲 hiç ağrı falan hissetmedin mi ?
Muallimehanim Lilensa Yanlış anladınız galiba. Hanımefendi dua istemiş. Bebeği karnında hala ve yaşıyor
Fatmanzmgl Rabbm yardımcın olsn kuzm bebeginide sana bagslasn bnde enfksiyondan 11gun yattim cnm suyum sizmaya baslmsti yine enfeksiyonm yeniledi tekrr antibiyotik ve fitile basldm
LeylaCan Kmelike ben 🌸 hiç dert etme kuzum gerekeni yaparlar zaten sana da dikkat etmek düsüyor yataktan kalkmana izin vermicekler muhtemelen. 25 te aynısını yasadım dikkat etmeyince 29 da tekrar yattım simdi 32+2 olduk çok şükür
Kmelike Kmelike herkese çok teşekkür ederiz. İnşallah sağ Salim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza. Dualarınızı eksik etmeyin. Bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyormuş