Turkuazmavi Kızlar 23 haftalık hamileyim ve 10 kilo aldım 😢😢 doktor bu yüzden şeker yüklemesi yapmak istiyor eşimle çok istemiyoruz yapmayan ve herhangi bi sorun yaşayan oldu mu bide ben mi bu kadar çok kilo aldım sizde kilo durumları nasıl
mom44 Turkuazmavi sıkıntılı bi durum değil bende istemiyordum yüksek riskli gebelik doktoru takip ediyor gebeliğim sıkıntılı ileride bebeğinde su eksikliği zayıflık yada aşırı kzilolu olabilir önlem almalıyız dedi sonra başka özele gittik oda aynı şeyleri söyledi yaptırdım iyikide yaptırdım açlık tokluk normaldi yüklemede şeker çıktı
Bilgen Bende 27 haftaligim 11 kilo aldım sağlık ocağında ki hemşirem yaptır dedi bugün gittim doktora yarın açlık tokluk olarak kan alınacak bişey çıkmazsa şeker testi istemeyecem dedi kiloya pek takılma ikinizinde sağlığı iyiyse sorun yok 🤗
Turkuazmavi Ben hep kilolu biriydim zorla vermiştim kilomun çoğunu böyle kolay alınca tekrar üzülüyorum iyiyiz bebekte de bende de sıkıntı yok ☺
Turkuazmavi mom44 eşim çok karşı aslında ama doktor sonuçta bilerek konuşuyor yapacam bende risk almaya gerek yok
mom44 Turkuazmavi zaten 50 gram falan yağıldı bana önce oda bir iki dilim karpuza eş değer bende araştırdım çok kendim de hastanrde çalıştım sonuçta tatlıları dazla yiyoruz onlarda graödan fazla şeker var 😁 eşime böyle anlat artık hazır glukozlar var daha kolay okuyor