minik_fasulyem_ Arkadaşlar yorumlarınız benim için çok kıymetli olacak bana hıkayelerinizden bahsederseniz içim rahatlayacak Ben normal de özel bir hastaneye gidiyorum Dr um çatı kemiğin basık bu şekilde normal doğum çok dikişli olur sezeryan yapalım dedi ama ben normal dogumu kendime daha yakın görüyorum dun gecede devlet hastanesi aciline gittim tanıdık bir ebeydi ebe alttan baktı ve kemik basık evet makattan kurtarır ama kesik çok olur dedi bu şekilde normal doğum yapan var mı çok mu kötu sonuçlar çıkıyor sezeryan olmak istemiyorum şansım varken
Badevehande Bende duymuştum çatı kemiği basık diye sezeryan olanları çünkü normal doğurma uğruna bebeğini kimse riske atmamalı Allah korusun omzu takılsa ömür boyu fizik tedavi görecek sence bu normal bir Doğum mu? İsmi normal adı altında sende işkence çekeceksin makattan kurtarır kelimesi oraya kadar dikiş atılır demek sonrasında tuvalete bile zor çıkarsın niye kendine eziyet edesin sezeryan da artık dikiş izi bile yok denecek kadar az yani bunu bu kadar kötü görmeyin
minik_fasulyem_ Badevehande sezeryanı asla kötü görmüyorum sadece çok korkuyrm ameliyat hane ortamı kalbimi sıkıştırıyor tek derdim bu keşke korkmasamda bu kadar sıkıntıya girmesem 😣
Badevehande minik_fasulyem_ genel anestezi yaptırırsın o zaman odanda uyanırsın bebeğini kucağına verirler normal Doğumda kolay mı saatlerce açılma içim sancı çeken hamileler olacak hastanede seninle beraber