Neslihan0910 Merhaba yeni anneler, bebeklerinizin eşyalarını hangi detarjan ile yıkayacaksanız bende eşyalarımızı aldım yavaştan yıkamaya başlayacam önerilerinizi bekliyorum 🤗🐥
Dicle0103 Neslihan0910 ben dalinin deterjanini bide yumusaticisini kullandim memnun kaldim miss gibi oldular 😊😆😍
EdaMinaKele Neslihan0910 ben uni baby aldım çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı cok güzell kokuyor bence uni baby 🙊
cimennbayann Neslihan0910 ben hacı Şakir toz sabun aldım dalin kirleri çıkartmıyor canım hiç görümcemde kullanıyor o da aynısını söyledi kirleri çıkartmıyor diye
Sonay Neslihan0910 ben civilden dalan roxy toz sabun deterjanını aldım organik kokusu çok hoş ve öok iyi leke çıkarıyor 10 Tl indirimde tavsiye ederim 😍
Neslihan0910 Birde roxy sabun tozu varmış kullananlar çok memnun ama kimiside toz olduğu için çamaşırlarda deterjan kaldığını söylediler
mlssrn Öneriler üzerine roxy aldım çok da memnun kaldım bakalım leke vs çıkarmasıda iyi olursa hiç değiştirmem👍🏻👍🏻
mlssrn Yenidenanne Mrvcvn gerek duymadım yumuşatıcıya canm... hiç bir zamanda kullanmayı düşünmüyorum yumuşatıcı☺
mlssrn Mrvcvn lavanta kokulu aldım ama hiç kokusu kalmıyor böyle kuruyana kadar gidiyor👍🏻 Koksaydı değiştirirdim zaten☺
Finduk23 mlssrn ayy bende daha demin marketten ciktim lavanta kokulu olan vardi buram buram kokuyodu. Cocuga belki zarari olur diye almaktan vazgectim. Tuh keske alsaymışım