Hazaldalilar mnli 2.250 normal 3.250 epidural normal 300 tl suit benim bugün suyum geldi yatışım yapıldı evet zam gelmiş ama doktorumdan çok memnunum.. başkasına güvenemem artık dualarınızı bekliyorum
Mrveyman Zeynepmum ben 1kere gittim Atilla beye memnun kalmadım ama yinede ücreti sordum 1eylülde zam gelicek dedi muhasebedekiler 20 25 zamla normal 2200 sezeryan 3000tl dediler Bi dahada gitmedim zaten doktordan memnun kalmadım kısmetse salı günü medipol mega bağcılar hastanesine gidicem
Kubos58 Zeynepmum 50.yıl şafak hastanesi aysin hanımda muane oluyorum dogumu 500 evler şafakta yaptırıyor son 5 günümüz var nasipse bakalım
Kubos58 Zeynepmum benim doktorum normal 1450 sezeryan 1850 bazı doktorların fiyatları değişiyo hastanedeki
BurcuveEylul Kızlar ben 2 gün önce doğum yaptım. Normal doğum olarak. Doğum ücretleri 1 Eylül itibari ile güncellenmiş. İlk aldığım fiyat 1850 idi o 2250 olmuş. Bir de ben 6 bucukta doğum yaptım bu yüzden mesai dışı 450 lira eklendi. Toplamda 2700 ile çıktık. Ama her seye değdi. Hastanede, doktorumda, ebelerde birer harika 🙏🏻
Yaseminpinar BurcuveEylul Mesela bende mesaidışı doğum yapıcam kendi doktorumun gelmesi de önemli değil, nöbetçi doktor yok mu o yaptıramıyo mu doğumu ? Ona da mı ücret alınıyo ?
BurcuveEylul kubra19 Odalar tek kişilik ve baya donanımlı. Bir otel odasından eksiği yok açıkcası. Sac kurutma makinesi, mini buzdolabı, şampuan, dus jeli vs her seyi düşünmüşler. Ben bos yere taşıdım, eğer çantanızda varsa diye söyleyeyim dedim 😅
BurcuveEylul Yaseminpinar O konuda pek bilgim yok ama sanırım doktorunuz doğum başlayınca gitmiyor ve kendi yaptırıyor. Siz belki kendi doktorunuza belirtebilirsiniz önceden böyle bir seçenek sunabilirsiniz en azından.