Havvanurerolll 24+4 olduk bugün. Şu zamana kadar böyle bir sorun olmamıştı ama bugun yarım saat kadar önce uykuya dalmak istedim tam uyudum derken uyandım tekrar. Nefesim daralıyor nefes alamıyorum nasıl uyuyacağım bilmiyorum 🤦🏻♀️ rahat uyumam için ne yapmam lazım acaba bilgisi olan var mı?
Hazaldalilar Havvanurerolll duş alıp öyle uyumayı dene 35+5 im Aylardır bu sorunu yaşıyorum kafandaki düşünceleri fe boşalt ☺️
Duuyguum Havvanurerolll bende 24+6 yım havalar bunaltıcı bugünlerde bilmiyorum klima var mı ama yoksa normaldir hafif ılık bir duş iyi geliyor
Havvanurerolll Hazaldalilar eşim askerde bedelli için gitti onu düşünüyorum sürekli iki gündür de çok yoruluyorum belki bunlarda tetiklemiştir çok sinir bozucu uykuya dalarken uyanmak ağlamak üzereyim sinirden artık 😣
Hazaldalilar Havvanurerolll ay canm Allah kavuştursun kafasında düşünce olanlar uyuyamaz zaten ben sabahlara kadar bebeğimi düsünüyorm bin bir çeşit düşünce o yüzden uyumuyorum zaten ağrılar kasılmalar falan fa tetikliyor ve tuvaletteyim sürekli:) alıştım
Kado87 Bende 36 haftaligim saat 5 6da yatiorm 12 1de kalkiorm.malesef yatamuyorm bide sicaklar dusunceler kafami yoruyor ondan.
Havvanurerolll Kado87 ne zamandan beridir böylesiniz acaba 🤦🏻♀️ Benim için daha erken gibi geldi sanki dün çok güzel uyumuştum bugün hala ayaktayım
Kado87 Havvanurerolll ne zaman 33 hafta falandim ise oyle uyumadan gidiyordum baktim olmuyor 35te izne ciktim.
Kado87 Havvanurerolll canim ben 33ten beri boyleyim havalarin ve dusuncelerin etkisinin oldugunu dusunuyorum. Sende bisey dusunmemeye calis.