Ozlemgul Merhaba, adetime bir gün kala beta vermiştim 533 çıktı. Şuan 4+1 im göğüslerimin ucuna dokunamıyorum mide yanmam oluyor ve koku hassasiyeti başladı. Kasık ağrılarım en başından beri devam ediyor. Bu belirtiler normal mi? Mide yanması için çok erken geldi bana ama. Tabi çok küçük olduğu için henüz keseyi göremedik. Fikir verebilir misiniz sizin belirtileriniz neydi?
Sym_ Ozlemgul göğüslerimde çok ağrım vardı. Baş ağrısı ve kabızlık sorunu da yaşadım. Ben öğrendiğimde 6 haftalıktık ama.
Deletedmom2224 Ozlemgul çok çok normal benimde mide yanmam ilk belirtilerimden biriydi bana da tuhaf geldi ama normalmiş oda gebelik belirtisiymiş
Ecemsbaby Ozlemgul benim hiç belirtim yoktu çok şaşırmıştım hepsi 6.haftada bi başladı sonra bitmek bilmedi 🙈
Duuyguum Ozlemgul benim de mide yanması vardı özellikle yediğim yemeğe göre değişiyordu karın sancım ve sağ bacağıma vuran kasıktan gelen bir ağrım vardı göğüslerimde herhangi bir değişme yoktu
Masalseyhan Ozlemgul canim bendede gogus ucuma dokunamyordum aciyordu, karnm Agryodu ishal olmustum 1,2 gun sanki adet olcakmisim gibi belirtil vardı.. kasik agrim bulantim vs hic olmadi halada olmado cok sukur 23 haftadayim