Rabia2019 36+5 im kasılmalarım oluyor bir süredir az önce yine kasılmam oldu arkasından karnıma kramp girdi içine, belim ve karnım çok acıyor bu Doğum sancısı mı?
MinaveAnnesii Rabia2019 bi bilgim yok canım ama öyleyse bile daha sık ve uzun süreli devamlı sancı hissedersen o doğru olan diye biliyorum Rabbim yardımcın olsun bekle bakalım biraz daha
Bilgeeferhat Rabia2019 sancıların sıklığına ve düzenine bakın mesela yarım saatte bir giriyorsa düzenli olarak bu Doğum sancısı ama ama düzenli seyretmiyorsa bir 10 dakika sa bir 20 dakika da bir oluyorsa bu yalancı sancı
Humakusu Rabia2019 yani bahsettiğiniz haftaya göre bu kadar sık kasılma olması farklı bir durum yoksa günde 3-4 e kadar normal
Rabia2019 İshal de başladı bu Doğum belirtisi midir arkadaşlar bilenler yazsın lütfen yarın sabah doktora gideceğim
Rabia2019 Humakusu ya aslında benim günde 10-15 defa oluyordur en az, doktorum normal demişti ama dün çok ağrım oldu geçti şükür, doktoruma bugün için randevu da bulamadım
Kado87 Bende 36+4um nstde cok sancim cikiyor ama nidicard verdi doktorum 38e kadar kullancam allah nasip ederse 11 gun sora sezeryan olcak korkma doktora git ilacla durdurur.
Kado87 Rabia2019 ben 5 gun kullandim gunde 3 defa ama yine sancim cikti devam ediyoruz ama 11 gun daha tutsa yeter