Pinarylmaz 3 gün önce test yaptım hafif silik çizgi çıktı acile gittim 117.03 çıktı 8 temmuzdan beridir adet görmüyorum haftaya randevum var utrasyona gözükeceğim sizce ne kadarlıktır hamileliğim canlar
Ecemsbaby Pinarylmaz ilk adet günün tarihi baz alınarak hesaplanıyor canım yine de ama adet düzensizliğiniz varsa tabi ultrasonda da çıkar haftası 😊 tebrik ederim 👏 Allah sağlıklı hamilelik süreci nasip etsin .
beyazguvercinim33 Pinarylmaz 8 Temmuz demişsin can 7 haftalık olması gerekmiyormu geç döllenmemi anlamadım değer düşük acaba 8 Ağustos mu demek istedin
Pinarylmaz Masalseyhan ayy çok teşekkür ederim ya hesap etttim tutmuyordu yani adet gününde hesapladım 8 hafta çıkıyordu ama bulaşan yeni dedim imkansız okadar olması die☺️😘
Pinarylmaz Ecemsbaby allah razı olsun canım inşallah bende anlamadım zaten tam olarak ötüşsen Allah’ın izniyle hastaneye gitmeyi bekliyorum ☺️
Pinarylmaz beyazguvercinim33 hayır canım 8 temmuz en son oldum adet dahada olmadım ben de test yapıp hastaneye gittim
Sinem0070 En son Adet tarihinizle beta hcg niz uyusmuyor ama belki gec döllenmede olabilir hakkinizda hayirlisi olsun