Mineszn Serpillll bizimde kontrolumuz perşembe günü o zaman 17 haftalık olucaz inşallah o zaman öğreniriz
Hatce06 Serpillll canım ben 13+4 de gittim göremedi net olarak bir hafta Sonra gittim gördü erkek dedi 😂 16.haftada kontrolüm vardı yine erkek dedi pipisini bile gösterdi😂
Sonya Merhabalar banada 12 haftalik %60 erkek dendi bugunde 20 haftalik oldum %60 kiz dediler yine %100 ogrenemedim ama saglikli olsunda bide kafasi kucuk dediler 😔
Serpillll Bende baska bi doktora gideyim diyorum biZim doktor ii ama cınsıyet sorunca cok kızıyor anlamadım gitti🤔
Demetdemircioglu Serpillll belki goremediginden kiziyodur benim ilk doktorumda kaynanami terslemisti once saglik sorulur diye soylemedi sonra ben gittigimde bana gosterdi erkek dedi 😊
Serpillll Demetdemircioglu valla bize de diyor cınsıyetı saglıgından daha onemlı sızın icin halbuki alakası yok tabi ki oncelikle saglık ama ınsan merak edıyor sonucta onu da soylese ne olur😂😂
Demetdemircioglu Serpillll anlamiyolar iste 😁 halbuki sahsen ben hamileligimi ogrenir ogrenmez cinsiyeti ne olcak diye catlamaya basladimm 😁
Demetdemircioglu Serpillll 10. Haftalikken erkek gibi ama kesin diyemem dedi 14de baska doktora gittim erkek dedi
Sltnbl Serpillll ben 12 haftalıkken öğrenmiştim erkek demildi yüzdelik değildi 20 olduk ve kesin erkek 😍😍