Minnakmt Kızlar e nabızda bugün çıkan sonuçlarım beni biraz tedirgin etti. Virüs taramalarında rubella igm de negatif yazıyor. Fakat rubella igg değeri yüksek negatif ya da pozitif bir şey yazmıyor. Sizlerinki nasıl bilgisi olan var mıı? Bu arada bu kızamıkçık virüsüymüş :(
Sumeyye_g Minnakmt ıgg pozitifse eğer önceden bu hastalığı geçirmişsin yada açısını olmuşsun bağışıklığın bar demek ama nasıl negatif pozitif yazmıyor onu anlamadım saçma illa bişey yazması lazım
Zade Minnakmt Önemli olan ıgm değeri canım .. eğer o yüksek veya pozitifse hastalığı puan geçiriyorsun demek .. ıgg bağışık olduğunun yani daha önceden bir şekilde geçirmiş olduğunun göstergesi
Minnakmt Sumeyye_g igm nin karşısında negatif yazıyor ama igg de bir şey yazmıyor sadece değeri 500 yazıyor. Yani referans değerinden yüksek ama pozitif yazmıyor. Yüksek olması pozitiftir diye düşünmem gerekiyor sanırım
Sinem0070 Igg degeriniz yüksek cikmissa Suan Bu enfeksiyonu gecirmissiniz demektir bende yaptirdim daha önce gevirdigim icin korkulacak birsey yok demisti doktorum
Sumeyye_g Minnakmt ıgm negatifse korkma büyük ihtimalle öyledir ıgg pozitiftir önceden geçirmiş sindir