Ayhuma Ayrıntılı usg neden yapılır ? Çok mu gereklidir ? yaptırmayan arkadaş var mı ? Ben sağlık durumundan dolayı birkaç hafta çıkabilecek durumda değilim 20 . Haftadan sonra da yapılmıyormuş , kafam çok karıştı 😯
ZeynepKara Ayhuma detaylı usg bebeğin iç organları uzuvları vs ayrıntılı incelemek için çekilen bir ultrason herhangi bir sorun olduğunda anne karnında tedavisi mümkün oluyo bu yüzden bence çektirmek önemli tabi karar senin
Zagrozunannesi Ayhuma 18 24 hafta arasında yapılıyo canım en ideali 22. Hafta da yaptırmak🤗kalbi beyni vs tam gelişmiş oluyo 🤗
[silindi] ZeynepKara 21.haftada yapılabiliyor 22.haftada yapılıyor ondan sonrasını yapılıyor mu bilmiyorum. Ben 21+3 te yaptırdım
Ozlemmmmm ZeynepKara 12. Haftamda detayli ultrasona girdim sizin bahsettiginizle ayni sey mi bu? Henuz sonuclarimi gosteremedim o yuzden tam bilmiyorum doktorumda pek bisey demedi sonucta ense kalinligi amniyon sivisi gibi setler yaziyor
ZeynepKara Ozlemmmmm detaylı usg 18-23 haftaları arasında yapılıyo diyebiliyorum riskli gebeliğiniz mi var çok erken çekilmiş sizinki
[silindi] ZeynepKara ben 22’ye kadar yapıldığını kesin biliyorumda sonrasını net bilmiyorum. Benim bilgim eksik sonrası için. Ama 23’te yapılıyor diyorsanız doğrudur ben bilmiyorum sadace
ZeynepKara Ozlemmmmm 11-14 hafta arası ama kan alınarak yapılıyo normal ultrasonda bebeğin ense kalınlığı ölçülüyo sen büyük ihtimalle ikili test yaptırdın canım detaylı usg 15 20 dk falan sürüyo baya detaylı bakıyolar yani
Ozlemmmmm ZeynepKara evet cnm bende oyle dusundum ultraaon cekildim sonucu doktora gosteremedim bir turlu 2 hafta oldu ne zaman gitsem yok😡 o yuzden kan alma islemide yapilmadi sanirim umarim bi sakincaai olmaz gec kalmamin😕😕😕 cok teselkur ederim bu arada
ZeynepKara Ozlemmmmm rica ederim canım ben 2li 3lü 4lü testlerin hiçbirini yaptırmadım sadece detaylıya giricem bir sorun olmaz merak etme 😌