19401940 Yaklaşık 10 gündür sürekli başım agrıyor arkadaşımda hamile ben doktora gittim kan basıncından dolayı oluyor çocuğa kan gittiği için demiş doktoru . Böyle birsey yaşayan var mi hamilelikte agrı kesici içilir mi ne yapmam lazım geçmesi için
Sezen2006 19401940 10 gündür mü ağrıyor ? Ağrı kesici içebilirsinde 10 gün süren baş ağrısının sebebi vardır, elllerinde ayaklarında aşırı şişme var mı ? Doktoruna danış bence.
Banu2626 19401940 çok mecbur kalırsan parol içebilirsin demişti doktorum. Bol su içmek baş ağrısına engel oluyormuş. Su içtiğin miktarı da bşraz arttır istersen
Sezen2006 19401940 arkadaşınla kıyaslama derim herkesin hamileliği farklı geçmeyen baş ağrısı dikkate alman gerekir.
-deniz- Benim de sürekli ağrıyor ve bende migren de var. Ağrı kesici kullanmadım ne olur olmaz düşüncesiyle onun yerine nane yağıyla masaj yaptım faydasını çok gördüm.
-deniz- Bugün ağrı kesici atsan yarın tekrar başın ağrır her defasında atamazsın ki o yüzden doğal yöntemleri tavsiye ederim.
seymakumatarnsf 19401940 Evet canim. Kan basincin yukseldigi ve vucudun bebege kan akisi sagladigi icin bas agrin normal. Benim de oluyordu. Parol ictim. Sakincasi yok ustelik hamilelere oneriliyor gerekli durumlarda. Guvenle alabilirsin. ☺️
Melike35 19401940 tansiyon yüksekliği de baş ağrısı yapar ve bu bebek için çok tehlikeli yani emin olmadan ilaç içme derim
Benanneyimm Baş ağrısının kesinlikle bir çaresi çok üzgünüm aynı sorunu bende yaşıyorum 1 hftadir deliksiz basim agriyor doktor çok normal dedi Parol serum taktı ama bana mısın demiyor hiçbir faydası yok ama normal olduğunu söyledi
Bahar33 Allah yardımcınız olsun allah şifa versin, normalde migreni olan biriydim ama hamileliğim boyunca da en korktuğum şeydi migren atağımın tutması Allahtan korktuğum gibi olmadı , bol su tüketmenizi tavsiye ederim, ki su ödem için de baş ağrısı için de kabızlık için de önerilen bir şey,
Turna20 Farmasinin mentollü masaj kremi var. Bir dene derim. Migreni olanlar bile baya faydasını görmüş.