Momyorgun Arkadaşlar eşim uyudu mutfağa geldim su almaya o da hırsız zannetmiş birden içeri geldi uykudan uyanmıs yüzü gözü bir acayip çok korktum yere yattım bebeğim diye ağlamaya başladım. Bebeğime bir şey olmamıştır di mi? Lütfen olmasın aklım cıkacaktı☹️☹️
Duuyguum Momyorgun ben de çok korkan bir insanım ani korkmalarım oluyor sürekli birşey olmaz inşallah canm çok geçmiş olsun
Zade Momyorgun Canım sen her gece yatmadan 7 defa ayetel Kursi oku üfle sana , eşine , bebeğine inşalalh aklında ki kötü düşüncelerden ve görünen görünmeyen bütün varlıkların şerrinden korur sizi :)
Zade Momyorgun Canım sen her gece yatmadan 7 defa ayetel Kursi oku üfle sana , eşine , bebeğine inşalalh aklında ki kötü düşüncelerden ve görünen görünmeyen bütün varlıkların şerrinden korur sizi :)
Duygu19031903 Momyorgun geçen gün ben çok aşırı korktum yaşlı bi amca arkamdan tekerli sandalyeyle o kadr hızlı vurduki hem yere düşücektim gem bacaklarm titredi çok sükür bisey olmadı sana da olmaz
Momyorgun Duuyguum Duuyguum Duuyguum Duuyguum ben tam çığlık attım yere yattım karnımı tuttum ağlamaya başladım. Hep duayla geziyorum. Eşimin tersi dönmüş beyni dönmüş diyor evde senin olduğunu bile unutmuşum. Tövbe kötü seyler geldi aklıma bebeğime zarar vermek için mi böyle yaptılar diye
Duuyguum Momyorgun yok kız daha neler melek o ona birşey yaklaşamaz merak etme içini ferah tut bi duş al rahatlatır belki algı zayıf olduğundan bu tür korkular olabiliyor öyle okumuştum
Yazgii Momyorgun töbeee manyak mısın kız 🤣 nerden geliyor aklınıza bilmem ki at kafndan byle şeyler i bebğin iyi olurda senin ksfayı sıyırrsn ypma böyle