ikicocuklubiranne Ayisigi1 son aya kadar hiçbir şikayetim şimdi ufak tefek şeyler başladı bence rabbimin çok büyük bir mükafatı son 26 bakalım başka neler göreceğiz 😊
spiker_anne Ayisigi1 biz çok yeniyiz ama bizde de kusma tiksinme yok sadece mide bulantısı var 7+3 olduk simdilik idare ediyoruz inşallah hep böyle gider 😂
istkizannesi Ayisigi1 yoo,kızım oldu bir kere bile sıkıntı yaşamadan doğum yaptım. Hatta o batıllara bakarsak karnımda baya sivriydi😊 şanslısınız dua edin bence.
Mervednr Ayisigi1 ben 36. Haftadayım ne halsizlik, ne aşerme, ne mide bulantısı hamileliğe dair hiç bir şey yaşamadım yani. Tabi son haftalar öyle olmuyor ne yazık ki şuan mide yanmasından muzdarip yemek yiyip içemiyorum son aylarda tek sıkıntı bu sanırım
Munisee Ayisigi1 ben kiz cocuguna hamileyim 8. Aydayim bende sizin gibiyim sifir hissiyat bebisim hareket etmese gobegm olmasa hamileym demicem o derece😊
Senemufuk Ayisigi1 ne güzel canımmm bende 5 aylık oldum çok şükür kusmam falan olmadı mide bulantısı da sadece ete karşı var malesefki et yemeği yiyemiyorum ama onun dışında herşeyi yiyorum ve çok aşeriyorummm😂😂
Busraa32 Ayisigi1 31+3 üm doğumum Ekim 27 görünüyor ama erken gelme ihtimali de olabilir bilmiyorum yani 2 ayım var ama bende aynıyım mide bulantısı kusma aşerme hiçbişey olmadı bebeğin hareketlerini hissedene kadar telaştan ölüyordum biley mi oldu diye şükür şanslı gebeleriz oğlum olucak ama cinsiyetle alakası yok bence arkadaşımın da oğlu olucak bir hafta var aramızda o mide bulantısı kusmadan hastane de bile yattı o derece kötüydü 😂
Tgce16 Ayisigi1 aman aman maşallah de :) bende öyle canım 31.haftamdayım şükür kusma bulantı hiçbir şey olmadı gayet iyi geçiyor hamileliğim normalde bünye olarak zayıfımdır ama tam tersi oldu hamilelikte inşallah böyle devam eder kalan günlerimizde bebeklerimizi alırız kucağımıza 🥰
Pnaratnn Ayisigi1 alakası yok benim kızım olcak ne kusma ne tiksinme ne bulantı hiç bir belirti yaşamadim 8 aydır
Ozgehasan Ayisigi1 4 gün sonra doğumum hiç bulantı kusma yaşamadım çok şükür koku 'dan da rahatsız olmadım tiksinmedim aynen ama aserdim ah canım kocam bi ondan çekti😄😄😍❤
MinaveAnnesii Ayisigi1 37 haftalık hamileyim hiç kusmadım aşermedim tiksinmedim 1 hafta sonda Doğum var sadece ağırlaştım biraz bu arada kız bebeğim 🎀🥰
Premsescik Ayisigi1 doğumuma 4 gün var bu zamana kadar ne aşerme kusma bulantı yaşadım cok rahat geçti o konuda hamileliğim cok şükür kızım hiç üzmedi bni ☺️
CansuDRY Ayisigi1 Maşallah. Bir kızım var, şimdi de erkek bebeğe hamileyim. İkisinde de hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım. Çok şükür.🙏 Bunun kızı, erkeği yok. Yapı meselesi.
Naznazz Ayisigi1 Maşallah size şükredin ben 18 haftalığım hala kusuyorum ve 7 kilo verdim ilaçlarla vitaminlerle ayaktayım baya sorunlu geçiyor bebeğin gelişimi iyi ama ben mahvoldum inşallah bundan snra düzelir diye umuyorum.
Busraoz Ayisigi1 Ben de aynen öyleyim 29+3 oldum yalnızca sırt ağrım biraz var bu hafta. Ama ne kusma ne bulantı beni zorlayan hiçbir şey yaşamadım. Rahat bir hamilelik geçirdim🥰
Mehsu 22 haftamızı bitiriyoruz bende hiç kusmadım çok nadir midem bulandı onda da hemen geçti anneminde hamilelikleri rahat geçmiş el ayak şişmesi dahi olmamış inşallah ona çekmişimdir😂 bu arada cinsiyetimiz de erkek 👶😊
Selinish_ Ayisigi1 haha hayır canım yalnız değilsin 😊 içimde oynamaya başlamasa hissetmesem hamile olduğumu anlamayacaktım .