Sermec Medine_1992 aynen cnm haklısın dün bu post benı cok etkıledı cok üzüldüm gece rüyamda evladımı kaybettim cok agladım gece boyu cok bir uyandım kabusmuş 😔
Medine_1992 Sermec ya kıyamam canım benim ya 😪 lütfen hep iyi şeyler düşün odasını hayal et ne alsam napsak kız mı erkek mi hep iyi seylerle oyalan kötü günleri unut bebişin sana sımsıkı tutundu inşallah 💞
Sermec Medine_1992 unutmak istiyorum işte böyle insanlar o kürtajı hatırlatıyorlar inşallah yaşıyordur su an Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah 🙏
Tazeanne0134 Sermec biz 4 kardeşiz benim annemde son 2 numara kaza olmuş ama aldırmamış düşünmemiş bile şimdi 3 kardeşim var ne güzel 🤭
Medine_1992 Sermec amin canım benim amin eğer çok korkuyorsan randevunu doktordan rica et iki haftada bir git çok bekleyince telaş yaparsın
Sermec Medine_1992 zaten ilk 7.haftada gıttım sonra korktum 8. Haftada gıttım sımdı de 10. Haftada gıtcem 5 gun var randevuya
Medine_1992 Sermec 😊aynen canım sabret az kalmış zaten iyi oldugunu görünce iki hafta kötü düşünemezsin 💞