Tgba96 8 haftam bitmek üzere sakız çiğnemek iyi değil diye duydum . Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı 🙈
ZeynepKara Tgba96 bir sorun olduğunu zannetmiyorum ben mide bulantım yüzünden çok naneli sakız çiğnedim herhangi bir sorun yok şimdilik
Elif1147 Tgba96 bana da annem çok çiğneme çocuk geveze okur die kızıyor bana😂ama napim mide bulantıma iyi geliyo😂
Tgba96 EdaMinaKele bebeğin eşini büyütüyormus . Ben de çok severim sakızı çiğnemeye bayılırım da korktum ya zarar verirsem diye bebeğime 🙈😖
EdaMinaKele Tgba96 walla ben o kadar sakız çiğnedim ki bide arada yuttum yanlıskla falan bise olmadıysa olmaz beralde 😂😂😂
Tgba96 ZeynepKara ayy sesli güldüm vallahi zeynep hanım ilk gebeliğim birde pek bilgi sahibi değilim bu konuda öyle duydum . plesentaymis bilmiyordum kese sanıyordum inanın 😄😄😄
Ayse_ Çok sakız çiğneme derlerdi ilk hamileliğimde çok konuşkan olur hiç susmaz inanmamıştım gerçekten doğruymuş kızım hiç susmuyor bazen az sessizlik istiyorum 😂 şimdi ikinciye hamileyim hiç çiğnemedim korkumdan son ayım ara ara çiğniyorum 😂