Zeynepkorkmazzz Ekol hastanesi Berna Yalnızda doğum yapanlar yazabilir mi acaba?? Kimse yok mu?? Bizde öğrensek🙏🏻
Umutherdaimvar Zeynepkorkmazzz canım ben ünal beye gidiyorum ama iki komşum berna hanıma gitti. Normal doğumu destekliyor hatta bir arkadaşım normal diye planladıkları için 10saatin sonunda açılma olmayınca tüm aile yalvar yakar sezeryana çevirmiş. Vukuatlarını bende duymustum ama o dönem kendide sıkıntılı şeyler yaşamış şimdi öyle değilmiş diyorlar
Asporcee Glydn bana iyi gelmedi psikolojik olarak çok yıprattı o doktor beni hersey para değil biraz daha dikkatli davranmaları gerekirdi çünkü para veriyorsun adı üstünde özel bakalım 17 gün kaldı doğumuma iyiyede alıştırdım kendimi kötüyede herseyin hayırlısı.
Asporcee Ysmn234 amin canım Amin inşallah 🤲 Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Umutherdaimvar happynil canım 100dü 120 oldu yeni daha. Özel muayane olduğu gibi özel hastane ile arada fark var tabi. Ama gerçekten iyi bir doktor, ücret sizi zorlamaz ise bir kez deneyimleyenibilirsiniz duruma göre devam edip etmemeye karar verebilirsiniz
Asporcee happynil arkadaşım ona çıkıyor 2650 dogurtucak ekolde doğum gerçekleşiyor anlaşmalı orası ile.
happynil Umutherdaimvar cok teşekkür ederim canım peki doğum ücreti hakkında bilgin var mi bir de bu tarama testlerinin fiyatlari çok mu yaptirdiniz mi hic
Umutherdaimvar happynil hepsini yaptırdım canım tarama testlerinin muayane ücreti hariç 80tl alıyor. Tüm cihazları son model bizim tüm ultrason görüntülerimiz çok net🥰 doğumu geçen sene 2600 falandı sanırım en yakın arkadaşlarım hep ünal beyin hastası oradan biliyorum ama biz daha konusmadık ne kadar diye😊
Umutherdaimvar Glydn özel kiliniği var 1.murat devlet hastanesinin yolu üzerindeki caminin tam karşısında doğumu ekolde yaptırıyor ama
Cansellaslan Ysmn234 arkadaşım Berna hanımın hastasıydı ultrasonda 3800 gram gördüğü bebeği strese hiç sokmayalım iri bir bebek sezeryan yapalım dedi ve arkadaşımda bebeğini düşünüp tamam dedi bebek 3600 doğdu biraz insanı korkutup riske atmayıp sezeryan seviyorlar maalesef
Ysmn234 Cansellaslan ya işte bazi doktorlar direk sezeryan yanlisi bazilari önce normali zorluyor. Bide herkes farkli şeyler söyleyince insan bilemiyor ama şuana kadar Selda hanim hakkinda en çok normali destekliyor diye duydum. Benim diş gebelik sürecindeki doktorum Sibel hanimdi memnundum ondan eğer sağlik sorunu olmadiği sürece normali desteklerse devam edeceğim ama sezeryan yanlisi olduğunu hissedersem de başka doktor arayişina gireceğim
Cansellaslan Ysmn234 ben Sibel hanıma gidiyorum 33 haftalık gebeyim bende genelde sezeryan yaptığını duydum ama geçen randevumda normal doğumu bekleyelim hiç korkutma kendini yaparsın birşey yok gibi şeyler söyledi çok hoşuma gitti bende direk sezeryan yapar diyordum🙈
Ysmn234 Cansellaslan gerçekten kafam karişikti ve bu mesajiniz ile Sibel hanima bir kez daha gitmeye karar verdim :) inşallah Allah nasip eder de olursa yine bende de öyle konuşurrr öyle düşünür. Sağlik sorunu önemli bir neden olmadiği sürece tabi. Sizde hayirlisi nasilsa en iyisi nasilsa o şekilde alin kucağiniza inşallah.
Cansellaslan Ysmn234 açıkcası başta pek sıcak gelmiyordu ama gebelik ilerledikçe daha da sıcak davranıyor büyük ihtimal benim hastam ben doğurtucam düşüncesi olabilir😀