NurGrlek ipek_55 yaptırmadim 11-14 arası yapılıyor diye biliyorum Kızımı 16 haftada oğlumu 11 haftada ogrendim
Akademisyenanne ipek_55 12 haftalikken devlette yaptirdim. Cinsiyete kiz dedi doktor. Ben soyleyecegini tahmin etmiyordum hic. Degismedi cinsiyet😍
Selambengeldim ipek_55 bende yarın gidicem 2li test için 12+3 benim. Doktorum 16 haftadan önce söylemiyorum demişti o yüzden bir beklentim yok söylemez bizimki ama çoğu doktor bir benzetmede bulunup yüzdelik veriyor inşallah sende öğrenirsin 💕
Minnosizmmm ipek_55 13+2 de gittik ikili testimiz temiz çıktı çok şükür de bizim sıpa göstermedi doktorumuzda çok uğraştı kız gibi geldi ama net değil bacağını sürekli kapatıyor dedi
1234567bsr- Ben suan 12,6 haftalıgım cuma gunu yaptırdım. Yüksek ihtimalle kız dedı ama bilmiyorum degısırmı
ipek_55 Minnosizmmm benim oğlan hep kapatıyordu ayrıntılıda öğrendik bunu erken öğreneyim var 😊herkes bir yorumda bulunuyor bakalım sağlıkla gelsin
logvin ipek_55 12 haftalıktı, kız demiş doktorum, 2 hafta sonra erkeğe döndü 🤷🏻♀️ Erkek bebek bekliyoruz.
shrbrk ipek_55 11+1 im. bugun gittik. renkli ultrasonda bile gördüm. cinsiyeti eşim sordu. kiz gibi dedi. biz bacak arası bisey gördük kordondu o sanirim.😊 ense kalınlığına normal cikti. kan verdim sonucları haftaya öğreneceğim.siz yinede sorun cinsiyetini