hulya_1919 Kbradaghan01 bu ay bende çok rahat olacağım ovülasyon testi sipariş ettim onla deneyeceğim Allah nasip ederse olur kafama takıncada değişmeyecek çünkü bişey onu biliyorum hayırlı olsun bebişiniz darısı başıma😍❤️
Canannncan hulya_1919 korunmamıştım ama yumurtlama gününü tutturamadığım da olmuştu cenazemiz falan vardı dolayısıyla takip edememiştik zaten 1 ayı öyle gitmişti
hulya_1919 Nur55 ben 1 kere oldum korunmadık aslında ama tutmadı heralde yumurtlama günü ovülasyon testiyle deneyeceğim bu ay
Ozlemhuslu Ocak ayında kimyasal gebelik olayı yaşadım 15 gün nerdeyse kanamam oldu sonra adetim duzensizlesti günü değişti normalde hep düzenlidir nisan ayında 2 kere ilişki şansım oldu ve hamile kaldım. Şuan 19+1 hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alırız inşallah 🤩
Minnosizmmm Reina yok canım adet oldum martta düşük yaşadım nisan da adet oldum mayısta oldum haziranda günüm gelmeden öğrendim sen hala olmadin mı?
Minnosizmmm Reina hatırlıyorum canım konuştuk seninle çok geçmiş olsun baktın mi değerlerine düşmüş mu betan
Reina Minnosizmmm evet canm düşmüş. Doktora gittim kürtaja gerek kalmadı temizlenmiş epey. Çok kanamam var zaten devam ediyor. Dr korunmayla ilgili bişi demedi
Mutter hulya_1919 mart 2019 kimyasal , kasım 2019 gebelik. Ama aralarda çok deneyemedik , bir önceki ay 42. Günde regl oldum, biçok kişide böle olmuş, hazırlık diyorlar bebek için. Gönlüne göre olsun tüm istediklerin🙏🏻😊
Minnosizmmm Reina benim doktorum korunmaya gerek yok denemeye devam demişti ama sağlık ocagindaki ebe 3 ay rahmin dinlense iyi olur dedi hakikaten 3 ay sonra oldu ve benim de o zaman çok kanamam oldu bitmesi 10 gün falan sürdü
Reina Minnosizmmm anladm kuzum. Ben zaten gebelik istemiyordum sürpriz oldu. Bugün spiral taktırmaya gittim bi sonraki reglinde gel dedi. Ama ne bilim içim buruk ne yalan söylim. Üzüldüm yani. Uygulamaya giriyorum 6+4 yazıyor😔 çok üzüldüm
Minnosizmmm Reina psikolojini bozma canım ama bak ben seni yorumlardan hatırlıyorum yeni çocuğun olmuştu sanki. Insan ister istemez üzülüyor ama tam gebelik değil bu oluşamamış bir şey hayırlısı buymuş vakti gelince yine düşünürsünüz yaparsınız her kadın bunu yaşarmış sessiz düşük derlermiş bazıları bilir bazıları bilmezmiş bilmek etkiliyor işte sen minnoşuna sarıl o motive eder seni annesi ❤