Merve_aras Merhaba hanımlar nasılsınız hamilrlik nasıl size bi soru sorucaktım ben 30+6 haftalığım cuma kontrole gittim o zmaan sorun yoktu şimdi alt tarafına baskı çok yapıyor hatta özel bölgem bile sızlıyor sizce normal mi beni aydınlatır mısınız🙄☺️😌
minikkurabiyem2019 Merve_aras senin gibiyim canım bende 34 olduk 30 dan beri var dr normal artık doguma hazırlanıyor diyor
sevgitekes Merve_aras bende 31+1 im bende çok merak ediyorum iki üç gündür aşağı baskı çok oluyor yürürken yataktan dönerken haftaya gidicem bakalım ne diycek
Ozgemlym Merve_aras 29 haftalığız bende de bildiğin mesaneye vuruyor sanki damla damla tuvaşete yetişmek zorunda kalıyorum baskı ve yanma gibi bir his ile
Mrc_bbk Merve_aras evet normal hatta Haftalar ilerledikçe çekilmez hal alabiliyor iğne bıçak saplanması gibi hareket edemiyorsun 😑 uzun yürürdükçe yoruldukça dahada artıyor ben yolun ortasında bağırdığımı hatırlarım 😂
minikkurabiyem2019 Merve_aras rica ederim canım tabi sancı tarzı adet sancısı gibi agrılarında dr a danıs
Kaderlihasan Bende 34+5 deyim benim de sürekli baskı yapıyor artık yaklaştığı için normal pozisyonunu almış olduğu için başı aşağıda o yüzden oluyor merak etme ☺️