Seherarjin Merhaba hanımlar bende buraya doğum hikayemi yazmak istiyorum.💕 Kendi isteğimle 19 mayıs için Sezeryan doğumuna randövü almıştık. Ama aceleci kızım ameliyatıma birgün kala dayanamayıp gece saat 4 de gelmek istedi. Kardeşlerim de bizdeydi ertesi gün kendi ayağımla emeliyata girip Sezeryan ile doğum yapacaktım. Ama pamuğum kendi istediği Satre gelmek isteyince işler değişti. Gece 3 kere lavaboya kalktım hafif sancıyla gece çok su içtiğim için idrarım geliyor sandım ilk. Üçüncü kez tualete kalktığımda idrarımda beraber bir su geldiğini farkettim ☺️ Sonra kimseyi uyandırmadan ılık bir duş aldım. Sancılar çoğalınca evet kesin geliyor dedim. ♥️Sancılar gelince herkesi kaldırdım on dakkada bir sancım vardı. Hastaneye gidince doktorların hafta sonu olması nedeniyle olmadığını öğrendim. Yarım saat nöbetçi doktoru bekledim sancıyla o sıradada annem ve eşim beni normal doğuma teşvik etmeye çalışıyordu ve başardılar. Ben normal doğum için karar verip doğumhaneye girdim ve birde ne göreyim 5 kadın içerde doğum sancısı çekiyoe. Etraf ana baba günü gibi ilk gözüm korktu. Hem hafta sonu hemde şansıma 5 kadın birden doğuma gelmiş .bu arada hastanem özeldi. Sabah sekiZden akşam 5 e kadar kendi sancımı çektim ama açılmam hiç olmadı ilk doğum diye suni sancı vermediler dayanamam diye. Ama ben kendi sancıma bile dayanamıyordum 😀 neyse uzatmıyım ben doğum hanedeyken kapıda ailem bekliyor sesimi duyup ahlıyorlarmış. Her doğum yapan kadının bebeği dısarı çıktığında bu bizim bebek mi diye soruyorlarmış. İçerdeki bütün kadınlar normal doğurdu çıktı ben ise içerde tek kaldım saha da korkmaya başladım. İlk doğum diye uzun sürer dediler 24 saat gibi. Ben lavaboya giderken yanlışlıkla doğum yapan kadını gördüm kapı açık kalmıştı azıcık. Çatalda alttan dikişleri atılıyordu ve kanlar akıyordu 😭😭😭 Bu beni çok korkuttu. Çünkü eşim beni normal doğuma ikna ederken burası öZel alttan kesip dikmiyorlar dediği için ikna olmustum. Basımdan aşşagıya kaynar sular indi. Sancılarım çoğaldıkça o an aklıma geliyor ve çıglıklar atıyordum beni sezeryane alın diye. Doktor beni bir saat daha bekletti belki açılmam olur diye. Ama yok. Suyum bitmiş ve açılmam hala sekiz saatte 2 santim di. Hiç açılmam olmuyordu en son onlarda sezeryan kararı aldılar. Akşam altıda sezaryene girdim belden aşşahıya iğne yapıldı ve yarım saatte çıktım. Bebeğimi elime verdiler ne göreyim pamuk gibi bembeyaz yeşil gözler bana bakıyor. Oysa ben ve babası esmeriz. Bu benimmi diyip ağlamaya başladım. Allahım sana şükürler olsun dedim asansörde kapıda ailem bekliyordu hepsi ağlıyordu sezaryen oldum diye. Ama okadarda anlatıldığı kadar zor değilmiş. Ve normal doğum sancısı çektiğim için de sütüm hemen geldi. Hem sancıyı hemde sezaryen i yaşadım. Annem şuanda diyordu çabuk toparlanacağını bilsem normal e teşvik etmezdim diyor. Boşuna sancı çektiğim için üzülüyor. Her işte bir hayır vardır diyorum. Allah’a şükürler olsun şuanda bebeğim 10 günlük oldu 🙏🙏🙏💕🌸
Kubra9595 Seherarjin allah anali babali büyütsün sag saglim almissin minik kizini darisi basima ins. ❤
cennet22 Seherarjin Seherarjin yaaaa 🥰🥰ne guzellll Allhım uzun ömurler versn insAllhhh 🙏🙏🙏kac haftalık dogum yaptın ? suan 35+4 uz erken dogum riskim var 33 de durdurmuslardi normal dogum bnde kesinlikle istemiyorumm asırı korkuyorm siz gibiii allh yardımcımız olsunn 🙏
Seherarjin Kubra9595 Kubra9595 allah razı olsun. ♥️💕🙏inşallah sende tez zamanda sağlıkla alırsın kucağına bebişini 💕🙏💕😘
Seherarjin cennet22 benim 39. Haftada canım. Sen nasıl istiyorsan onu tercih et. Etraftan ikna etmeye çalışanlar olursa dinleme. Herseyin en iyisini sen bilirsin Çunki. ♥️💕 bebişinde sağlıkla gelsin inşallah