BrnKrn Merhaba arkadaşlar. Ben 20+4 haftalık gebeyim. Detaylı ultrason için hastaneye gidicem. Anadolu yakasında oturuyorum. Bunu yapan devlet hastaneleri hangisi bir bilginiz var mı? Nerde yaptırabilirim?
glchn Avrupa yakasında Cerrahpaşa Devlet Hastahanesi var 148 lira muayene ücreti Prof Dr Ali Benian internet üzerinden randevu alıyorsun ve detaylı kontrol ediyor..
glchn 1234567bsr- cerrahpasa hastanesinin sitesine girin internet üzerinden randevu alıyorsun randevu akşam 20:00 da alınıyor ücreti 148 lira yarı özel yarı devlet olduğu için detaylı bakıyor ilgileniyor..
Mervoop GeeeF evett anafolu yakasında detaylı ultrasyon güzel detaylı bakan hastanr fikirler alalım kazım olacak
glchn GeeeF yani yaklaşık 15 tane kadar ultrason kagıdı görüntüsü veriyor bide cd değilde kağıda bebeğin herşeyini yazıyor tek tek ölçümünü yapıyor..
glchn kimsebilmesindiye iki gün bekle tam akşam 8de sistem açılıyo cok iyi bi doktordu beni o kadar rahatlattı ki.. kaçıncı haftadasın suanda
kimsebilmesindiye glchn sansa bak simdi alabildim 10 eylulde ali beye simdi neyapmam gerekiyor.direk ultrasona geldim deyip bakiyor mu