Allahım insanlara biraz anlayış ve vicdan versin. Burada kendini kötü hisseden bir bayana “ hiç mi araştırmadın, yaptıktan sonra biz ne yapabiliriz, kocan nasıl insan, sen mantıklı düşünemedin mi vs “ gibi yorumlar okudum ve biraz empatiyle kendimi daha da kötü hissettim. Yorum yaparken yapıcı olmak varken yıkıcı olmayalım lütfen arada çok güzel destekleyici Mesajlar gördüm. Psikolojik danışmanım ve bu yorumlar konusunda çok hassasım. Biraz empati yaparsak dünya ne kadar güzelleşir aslında. Hepimiz hassas ve kırılgan bir dönemdeyiz. Lütfen bir cümle ile bir insanın hayatını ne derecede etkileyebilecek güçte olduğumuzun farkında varalım.
@Azracan emin ol sen yaptığın şeyle ne kadar yürekli bir anne olduğunu göstermişsin. Sonuçta bunu araştırmadan değil doktoruna sorup yapmışsın. Ben de senin yerinde olsaydım burda yazılan yorumlara değil doktoruma inanırdım. Kendini hiçbir şey için suçlama. Sen sadece evladını düşünen ve onu çok seven kahraman bir annesin. O büyüdüğünde seni gözünde bu şekilde görecek. Ayrıca ben de Doğumdan sonra saçımı kısa kesmeyi düşünüyorum bakımı zor oluyor saçın şu an sen en rahat dönemindesin bence öyle bir derdin olmayacak iyi tarafından bakmak lazım bazen olumsuz olduğunu düşündüğümüz şeylere :) ayrıca kendini kocana güzel göstermek zorunda hissetme eğer sen kendini mutlu hissediyorsan zaten sen en güzelsin 💜 Uzun yıllar sonra evinize bir melek gelmiş aslında yapılan her şey ona değmez mi ? Sen bunlara üzülme nolur saç bu uzar elbet bir arkadaşın dediği gibi de yenilenir daha da canlanır 🥰 şu an sadece bebeğinin mutluluğunu yaşa size sağlıklı uzun bir ömür dilerim birlikte. Unutma biz bayanlar saçtan ibaret değiliz💚