Birkedibirbebek Kızlar hamileliğin 10. Haftalarında manda yoğurdu yemiştim şuan 38 haftalığım ağrı oluyor kasılma oluyor ama devamı gelmiyor bi türlü acaba bu konuyla ilgili mi dedim var mı bi bilgisi çözüm önerisi olannn?? Çok bilmiş ne alakası var yeaaağğ batıl vs diyecek arkadaşlar lütfen sakince posttan çıksın bilenlerden tavsiye istiyorum inanmayanlardan akıl değil 🙏🏻☺️
Superfreshlerim Birkedibirbebek hiçbir bilgim yok canım ama geçen markette manda yoğurdu bakıyordum ne gibi etkisi oluyor merak ettim?
Superfreshlerim Birkedibirbebek hiçbir bilgim yok canım ama geçen markette manda yoğurdu bakıyordum ne gibi etkisi oluyor merak ettim?
Ezgib Birkedibirbebek bizdede aynisini derler manda gec doğurduğu icin yiyen gec doğum yaparmış diye ama ananem hep yemis gününde doğurmuş sizinde daha zamani vardir kuzenim 42 haftalik doğurdu ama manda ürünü bisey yemedi zamani vardir canim bekle
Sumeyye_g Birkedibirbebek valla canım halam köyde manda yoğurdu yerdi söylerdi ne geç doğurdu nede erken yani şuan 38 haftalık ağrınızın sebebi bu değildir
Birkedibirbebek Superfreshlerim manda geç doğum yaptığı için doğumu geciktirirmiş eti sütü yoğurdu yenmezmiş yiyenler hep geç doğurmuş yazılanlara göre 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Superfreshlerim Birkedibirbebek aa benim ikiz olduğu için erken doğum riskim var yesem gerçekten böyle etki gösterir mi
dvran22 Birkedibirbebek eğer bu yazılanlar doğruysa ben bu çocuğu hayatta doğurmam gibi😂😂 çünkü hamileliğim süresince manda yoğurdu çok tüketmişim
Birkedibirbebek Superfreshlerim erken doğum olmaması için yiyen de varmış forumda aratırsanız görebilirsiniiiz belki etkisi olur☺️
Sevilay_dvc Superfreshlerim böle bilgilerle yemeyin lütfen. Bi faydasi olsa doktorlarimiz erken dohumlar için yiyin der
DenizGS Birkedibirbebek bende yedim😍 cok severim 40. Haftada dogum yaptım. Evet benimde cevremdekiler hep oyle dedi ben umursamadim yemeye devam ettim
DenizGS Birkedibirbebek aaa birde şu var hamileligimde bir akrabamiz anlatti ne kadar dogru bilmiyorum manda yogurdu yiyen gec doğururmuş guya bir tanislarinin dogumu cok uzayinca tekrar manda yogurdu getirtmisler kadin yemis ve bikac gun sonra doğurmuş 😂😂
Ipek34 Birkedibirbebek öyle bisey olsa bile 10 . Haftada yediğiniz yoğurt bence su anda etkilemez. Daha zaman var 40 a kadar
Birkedibirbebek Ipek34 etkilediği söylendiği için burada sordum 10-20 hamileyken yemek genel olarak olay🤷🏻♀️
feyzaa34 Birkedibirbebek mandalar 10 aylikken doguruyor ve manda sutu yogurdu tuketmis olanlar genelde 41 42 de dogum yapiyor keske daha once bilgin olsaydi...😔 batil degil ama
Birkedibirbebek feyzaa34 evet ya bilseydim yemezdim şimdi kafamda deli sorular açılma var ağrı var bilmemne var ama sonuç yok devamı gelmiyor 🤦🏻♀️😞
Birkedibirbebek Sevilay_dvc yoğurdun ne gibi bi zararı olabilir ki yemesin doktorlar genelde ilaç öneriyor yoğurt vs değil 😂
Superfreshlerim Sevilay_dvc kendimde sağlıkçıyım zaten ilk kez duyduğum için ilginç geldi, yoğurt tüketilmesi gereken birşey etkisi olacağını zannetmiyorum ama zararı olacağınıda düşünmüyorum