Vildan5050 Merhaba kızlar 6 gün sonra çatı darlığından dolayı Sezeryan a gidiyorum , doktorum genelden çok bunu tavsiye ediyoruz bu daha saglıklı dedi gaz sorunu yaşanmaz bunda hemen kendine gelirsin acı hissi yok dedi ama millet den illaki etkileniyorum 😥 eşim çok destek oluyor annem filan ama yine bi türlü içimdeki korku geçmiyor ya hissedersem acı diyorum o kadar cok da tatlı canlı değilim ama korkular oluyor uykusuzluk hat Safa’da ne yapacam bilmiyorum artık bi an önce olsun bitsin istiyorum 🙏🏻 Bu konuda bildikleriniz varsa yazarmısınız benim gibi olup da acı hisseden varmı ?
Elifburcus Vildan5050 bende 21 gün önce spinal sezeryan oldum ama ameliyatta korkulacak hiçbirşey yok canım korkma bende çok korkarak girdim ama iyi ki spinal olmuşum soracağın bişey olursa cevaplarım
Aysedgrlikrkmz Vildan5050 benim de 8 gün sonra olacak inşaallah aynı şekilde spinal sezeryan olacak aynı durumlar bende de var Ece uykularımı yitirdim dün gece kalktım saat üçten beşe kadar dolap düzenledim saçmA sapan temİzliğe verdim kendimi Rabbim kolaylık versin inşaallah 🙏🏼
Minik_kuzum1 Vildan5050 bende 9 gün sonra sezaryan olacağım aynı duygular bendede var canım 😕birde 38+3 olucaz o gün erken olursa diyede korkuyorum.Beklersemde aniden sancı gelirse diye karar veremiyorum hayırlısıyla hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alsaydık🙏🤗
Kbra89 Vildan5050 canım merhaba bende 38 gün oldu spinal sezaryen olalı hiç korkma insanda kaygı oluyor anlıyorum ama ameliyat anı İnan tahmin ettiğin gibi değil iğne yapılırken hiç canın yanmıyor hemen uyuşuyorsun zaten ve doktor bebeği 5dk içinde alıyor bebeğini görüp onun heyecanı içindeyken de dikişin yapılıyor hiç bir şey hissetmiyorsun ameliyattan çıktıktan sonra 5 6 saat uyuşukluk kaldığı için Ağrı minimum düzeyde sonra uyuşukluk gidince ilk ayağa kalkma anında ben zorlanmıştım ama oda yavrun için değiyor İnan korkulacak hiç bir şey Yok
Vildan5050 Sumeyyye sondayı anestesi anında mı takıyorlar ? Bir de acı değil ama görmeye dayanamayıp istemediklerini söylüyorlar bazırlaru bende anlamadım görülüyor mu ameliyat yeri 🤷🏼♀️ ? Doktorum dayanamazsan genel yaparız ama korkma hiç dedi o an da diyelim belden yaptılar genel istiyorum dedim tekrar hem o iğneyi hem genel anesteziyi uyguluyorlarmı
Tgcbyd Elifburcus merhaba benim de kan pıhtılaşması ve gebelik şekerinden dolayı 2 hafta erken alınacak nasıl olacak bilmiyorum ama doktorum normal Doğumu başlatmak için iğne yaparız olmazsa sezeryana alırız dedi. Suni sancımı verecek acaba?Bir de erken Doğum yaptığınız da sütünüz hemen geldi mi?Bebeğin Küveze girmesine gerek kalıyor mu ?
Sumeyyye Vildan5050 sondayı anesteziyi yaptıktan sonra taktılar. Her hastanede böylemi bilmiyorum ama. Ameliyat yerini görmeniz imkansız çünki önünüzde kocaman bir perde var kat kat perde yani imkanı yok görmenizin. İkisini yaparlarmı bilmiyorum ama belden yaptıktan sonra tansiyonu düşenler oluyor korkudan hemen genel yapıyorlar onu biliyorum istersenizde yaparlar sanırım. Ama gerçekten korkacak bişey yok asla hissetmiyosunuz ayağınız uyuşur karıncalanır dokununca hissedersiniz ama sıksanız acı hissetmezsiniz ya aynı öyle. Dokunduklarını çok az hissediyosunnuz ama asla acı yok hatta ben bağırmıştım dokunduğunuzu hissediyorum uyuşmadım başlamayın daha diye tam bağırırken bebeğim ağlamaya başladı 😄 çoktan başlamışlar çıkarmışlar bile
Hatice92 Bende 26 gün sonra sezeryan olacam, Ama kendi istegimle olacam😊😊 korkulacak biseY yok cevremdeki herkes nekadar rahat gectigini anlatiyor
Gulhanb Ben de spinal oldum bir ay oldu hiç korkulacak bir şey değil. Ben normal doğum sancısı da çektim ve dayanamadığım için sezeryan istedim. Normal sancıdan sonra spinal çerez gibi geldi bana. İğne de ağrı veren bir şey değil. Ben kan aldırmaktan bile korkarım ama onun gibi bir şey iğnesi. Son dayı uyuştuktan sonra takmalarını istedim öyle yaptılar. Önünde perde oluyo zaten görmüyorsun
Pelinak Benimde bebeğim biraz önden gittiği için doktor sezeryan dedi. Benide ameliyat anı değilde çıktıktan sonrası korkutuyor neyle karşılaşıcam bilmiyorum
Vildan5050 Aysedgrlikrkmz ay aynı bende öyle her kafadan bi ses cıkıyor cıldırmak üzereyim , birisi de uyumadığını söyledi genel yapmışlar neye göre uyuşmuyor acaba nasıl anlaşılıyor doktorlar mı bakıyor
Vildan5050 Kbra89 ayağa kalkmayı hiç düşünmüyorum belki daha zordur ama 🥰 çok sağolun destek oluyorsunuz İnan , ama şimdi her kafadan bi ses , uyuşmama ihtimalli yok demi onu nasıl anlıyoruz ya uyuşmassam😥
zkybdr16 Benim yarın son cuma günü spinal sezeryan olucam 38+2 oluyorum. Bendee heyecan korku var. Rabbim kolaylık versin hepimize.
Aysedgrlikrkmz Vildan5050 hiç bi fikrim yok inşaallah kazasız belasız ağrısız sızısız hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize 🙏🏼
Kbra89 Vildan5050 ameliyat öncesi aynı sorularla uykumu kaçırmıştım bende 🙈ama gerçekten uyuşmamak hissetmek mümkün değil zaten ameliyata başlamadan hiç bir şey hissetmediğini anlıyor insan şuan tarif edemiyorum ama uyuşuk olduğunu anlıyorsun doktor bana daha başlamadım sakin ol batikon sürüyorum şuan dediği an bebeğimin ağlama sesini duydum ☺️