Sevilay_dvc Arkadaşlar evde cok sıkılıyorum. Çalışmıyorum. İlk gebeliğim. Önereceğiniz aktovite- hobileriniz var mi??
Cnsakf Sevilay_dvc valla bende boş zamanlarda battaniye örüyorum yatıyorum başka yapıcak bişey yok çünkü 😁
kayramom1 Sevilay_dvc tabi ki var hobim TV izlerken sürekli bişeyler atıştırmak arada bi koltuktan sıkılıp diğer koltuğa gecmek evin içinde 1 tur atıp su içip geri uzanmak 😂inan bende cok sıkılıyorum
Zade Sevilay_dvc Ben bebeğime hırka ve battaniye örmeye başladım yoksa başka türlü patlyacağım hem sıcaktan hem de sıkıntıdan 🥴
Yavuzum1202 Tek yaptığım yatmak bu sıcakta başka ne yapılabılir bide oğluma hırka örüyorum elim boş durmasın dıye
anapanda12 Örgü örmek kitap okumak süslemeler yapmak tatlı börek pişirmek bekarkenki boş zaman aktivitemdi şuan sadece uyumaya çalışmak hobilerim uykusuzluk fobilerim arasında malesef😑
Banu2626 Alışveriş sitelerinde gezinmek artık hobim oldu :)) puzzle yapıyorum, kitap okuyorum, tv yi saymıyorum o zaten hep açık :/
Hadra Ağrım sızım varsa dinleniyorum.Ama eğer iyi hissediyorsam kızım için dikiş dikiyorum.Biriktirmesi için küçük özel anılar hazırlıyorum🥰