Mervemrahkaya 35+3 günlük hamileydim erken doğum riskim vardı bir gün önce gece nişanım geldi ama sancım olmadığı için doktora gitmedim, ertesi gün gece çok sık tuvaleye gitmeye başladım suyummu geliyor acaba diyerekten daha fazla riske atmak istemedim hastaneye gittik, nöbetçi doktor çatı muayenesi yaptı henüz 1 cm açılman var biz bunu doğum icin yeterli bulmuyoruz dedi ama muayeneden kalkar kalkmaz suyumun iyice geldiğini hissettim, sonra doktorum yarin akşama anca doğum yaparsın diyerekten yatışımı yaptı, sonra tabi birde ebe gelip muayene etti canım gerçekten cok yandı tabi nerden bilebilirdimki bundan sonra yasayacaklarimin yanında hiç birşey. Beni odama yerlestirdikden sonra bebek gelişimi için dedikleri bir serum taktılar ama ben suni sancı olduğunu düşünüyorum, serumum bitmeden ağrılarım başladı bu sırada tabi ebeler gelip gidip alttan muayene ediyor agrilarimin üstüne birde bu ağrı ekleniyor. Sabah 6 ya kadar zor çektim tabi bu esnada sürekli yalvarıyorum nolur beni sezeryana alın diye ne doktor ne ebeler yanaşmıyor tabi bebeğin kafası çok güzel baskı yapıyor birden açılman olucak diye, tabi acilma oldukça ağrılar iyice artti, beni gelip dogumhaneye indirdiler doktorum son olarak birde orda alttan muayene etti o sırada ben yalvarmaya devam ediyorum ille sezeryan diye doktorum en son bebegin kafasini goruyorum 9 cm acilman var bu saatten sonra eğer sezeryana alırsam rahmini almak zorunda kalırım dedi beni tekrar odama çıkardılar ben yorgunluktan bitmis durumdayim tabi suya soktular plates topuyla hareketler yaptırdilar sonra yine dogumhaneye kendimden geçmisim hem eşimin ailesi hem kendi ailem herkes gelmisti, dogumhaneye girdikten sonra ben hala sezeryan diye yalvariyordum😕 Her neyse 5 dakika içerisinde doğumum oldu oğlumu kucağıma verdiler ama gözüm onu bile gormuyordu bana narkoz verip dikiş atmak için uyuttular bebeğim 2100 gram doğdu küçük bir bebek olmasina rağmen ve 10 cm acilmam olmasina rağmen doktor dogum esnasinda resmen yırttı parmağıyla ailemede küçük kesik attiklarini söylemiş bebek dogum kanalindan geçerken beyin kanaması gecirmesin diye herneyse yinede buraya kadar normal kabul ediyorum odama çıktım yorgunluktan uyuyorum sonra doktorla ebeler geldi ultrasonla muayene ettiler rahim kendi toparlayamamis onun için kanım pihtilasmis surekli cok afedersiniz parmaklarini sokup bir yandan karnıma bastirdilar asıl can acıtan taraf buymuş öldüm resmen, daha sonra yaptıkları işe yaramayinca beni acil ameliyata alacaklarini soylediler rahim toparlamazsa rahmimi bile alabileceklerini soylediler, beni apar topar hazirlayip tekerlekli sandalyeye oturtmak istediler tabi kalkar kalkmaz bayıldım ama sesleri duyuyordum yatakla birlikte indirdiklerini ailemin kan lazimmi diye bağırdıklarini dogumhaneye indirdikten sonra herkes bir taraftan koşturuyor ama ben yorgunluktan gozlerimi acamiyorum doktora hayati bir durum varmi diye sordugumu hatırlıyorum doktor bakicaz dedi sonra bana tekrardan narkoz verdiler kurtaj yapmışlar doktorum uyandırıp rahmini almadık dedi odama cikaridiktan sonra ebeler yine gelip parmakla kontrol ettiler o gün sabahi zor ettim ertesi gün taburcu oldum ama psikolojik olarak beni mahvetti yasadiklarim çıktıktan sonra hergece acildeydim legen kemigimde ödem oluşmuş doğumdan sonra sürekli agri kesici ias gevşetici vurulup dönüyordum bebegimle ilgilenemiyordum naptiysak sütüm gelmedi, bugun 11. Günüm Allaha şükür biraz toparladim ama bu yasadiklarimdan sonra ikinci cocugu ne ben ne esim dusunemiyoruz. Rabbim kimseye yasatmasin banada bir an önce şifa versin bebegimle yeteri kadar ilgilenebileyim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın 😔
cansuuhakann Mervemrahkaya bol dua ediyorum şuan sana. Rabbim tez zamanda zihninden silsin bu acı yaşanmışlıkları
Konya_gelini Ya çok üzüldüm. Allahım sana güç kuvvet versin biran önce anne olmanın tadını çıkar insaAllah. Bu arda devlette mi özel de mi doğum yaptınız?
Mervemrahkaya Çok çok sağolun kızlar evet gerçekten bu dönemde en çok duaya ihtiyacım var. Özelde oldum bu arada hemde gerçekten cok iyi bir hastane yillarin hastanesi olduğunu düşünerek. Dogumuma kendi doktorum bile girmedi izindeydi diye
Raniniii Çok üzüldüm insallah tez zamanda sağlığına kavuşursun bebeginle bol bol guzel vakit geçirirsin
Anneyimki Yaaaa cnm brnimm ya. Resmen herşeyi yaşamış vr bebeginin dogumuna bile sevinememişsinnn. Çokkk üzüldüm ama geçti gitti bundan snra bebbeişinle güzel anılar biriktirmeyeeee 🎈🎈💕💖
Momgirl Mervemrahkaya Çok geçmiş olsun inşallah toparlanırsın en kısa zamanda bebeğin için hangi hastane bu ya hem özel olacak hemde böle muamele yapacak