CerenErenAnkarali Oğlum oluyo kızlaaarrr,,bu sene herkesin oğlumu oluyo ne sankiiii çok mutluyum,en gğzel aşaması buymuş hamileliğin resmen dünyalar bizim sanki
Gulizar0652 CerenErenAnkarali hayırlı olsun canjm bende ankaradayim hangi hastanede yada nerde öğrendin cinsiyeti 😊
kayraninannesi Bizde 16 haftalığız oğlum olacak benimde inşAllah🙏 hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucaklarımıza alalım🙏
Emin ZeynepKara yaa benimde oğlan sizinle aynı haftadayim konuşmuştuk geçen😁bu sene oğlan senesi mi ne💓💓
Ozteber GkhanEbruzbay bana bugün doktorum söylemedi fazla hareketli hatta ama göremedi mi bilmiyorum artık daha erken dedi
Minesayin GkhanEbruzbay 12+3 ken öğrendiğimde doktorum %80 erkek dedi 16+3 de gittim %100 kız dedi umarim organ taramasında tekrardan cinsiyet değişmez 🙂
Sevgim GkhanEbruzbay bana da ikili taramada erkek dediler dün 14+6da kız dedi kesin şoklardayım üzülmek değilde alışmak mı anlayamıyorum eşim baya kötü oldu onu görünce ağlamak geliyo içimden bağırmak istiyorum yüzüne 2 kızımız var çok istiyordu bi oğlunun olmasını biraz kötü oldu sonuç bizim için
GkhanEbruzbay Sevgim bana da ikili taramada söyledi canım doktor %90 erkek dedi haftaya cuma gidicem tekrar kontrole o zaman 17+3 olcaz bakalım o zaman ne dicek . Allah hayırlısını versin canım sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez hepsi evladımız ☺ Sende üzülme inşAllah en yakın zaman da alışırsın
Ceylan63 Sevgim allah büyüktür dua et veren allah doğuma kadar kız deyip erkek doğan çok oluyor benimde 2 kızım bir oğlum var ve bu bebek 4 bizde erkek istedik oğlum hep bir kardeşi olsun istedi doktor kız dedi oğlum O kadar ağladiki onu alıştırmak çok zor oldu şimdide bebeğin cinsiyetini soranlara allah bilir kul bilmez diyor hep dua ediyor nolur erkek olsun diye duanı et veren allah ınsallah sağlıklı bir erkek evlâdin olur uzulme
CerenErenAnkarali Sevgim işte böyle olmasın diye ben bekledim cidden insan alıştırıyo kendini sonra cinsiyet değiştiriyo garip bi duygu olsa gerek ama olsunnn sağlıkla gelsin inşallah
Sevgim GkhanEbruzbay sağol canım Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlısını versin ben kızları çok severim zaten kendimi çokta şanslı hissediyorum sağlıklıca gelsinde bir şey istemiyorum
GkhanEbruzbay Sevgim her evde bi kız olucak canım 😊 kız çocukları farklı oluyor benim de ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri içime hep kız doğdu hep kız hissettim ama eşim hep erkek dedi eşimin dediği oldu ama üzülmedim ilk bebeğim sonuçta kız erkek hiç fark etmez sağlıklı bi şekilde alalım da kucağımıza başka bişey istemiyorum ❣🤗