Bkoca Merhabalar 😊 Yüzüm de sivilcelerim çoğaldı henüz 9 haftalık gebeyim, leke kalabileceğini güneş kremi kullanmam gerektiğini söylediler, Cildiniz için güneş kremi kullanıyormusunuz, kullandınız mı. Faydalı gördüğünüz markaları ve faydalı olmayanlar ı yazarmısınız. Lekeli kalmasını istemiyorummmm, yardımcı olurmusunuz. 💕
Superfreshlerim Bkoca canım ben beyaz tenli ve lekelenmeye yatkın bir insan olduğum için yaz kış güneş kremi kullanıyorum, doktorumda aynen devam et dedi, bioderma kullanıyorum
gurcem Bkoca canım benımde ılk zamanlar vardı sımdı hıc kalmadı ben bıse kullanmadım lekede yok bu arada 20. Haftadayım
Superfreshlerim Bkoca akn mat 35 kullanıyorum fakat daha önce diğer yüze kullanılan ürünlerinide kullandım hepsinden memnundum, hemen emiliyor rahatsız etmiyor
Bkoca Superfreshlerim yani özel bir kremi yok gebelik için öyle değilmi, istediğini kullanabiliyorsun
Superfreshlerim Bkoca sivilcem de var diyorsunya akn mat kullanırsan daha iyi olur bende sivilceye meyilliyim o yüzden bunu kullanıyorum canım
MinakAnne Güneş kremini kulan zaten sivilcelenmede hormon değişikliğinden oluyor dert etme zamanla geçiyor