Esradgc
27.08.2019 tarihine planlı sezeryan randevumuzu almıştık. Gelelim doğumaaaa....
Panik atak hastayım endişe ve korkuya fazla dayanamayan bir yapım vardır. Bunun için genel anastezi istedim kendi tercihim ilee...
Anastezi doktoru ile görüşürken uyutulmadan hiç bir işlemin yapılmamasını rica ettim.
Dün sabah hastaneye geldik odamızı süsledik ameliyat kıyafemi giydim lavman yapıldı ( lavman abartılacak kadar acı birşey değil ) sonra eşimle bir sürü fotoğraflar çekildik filan derken doğuma girecekmiş gibi değil de arkadaşımın doğumuna gelmiş gibiydim 🤷🏻♀️ Ama sonra o sedye ye yattıgımda göz yaşlarıma hakim olamadım eşim elimi sıkı sıkı tutup beni götürürlerken öyle bi baktı ki bana ben o bakışlara karşılık bu acıya bu korkuya dayanıcam dedim içimden vee ameliyathane kapısından içeri girdim bedenimi saran o sogukluk endişe korku ve başımdaki 8 9 kişi beni korkularımla bir kez daha yüzleştirdi.
Ameliyat masasına yattıgımda ise herkes bir yerlerime birşeyler bağlayıp takıyordu korkularım daha arttı derken birinin bana derin nefes dediğini duydum vee bi rüya gördüm sonrasında kendimi odada buldum 🙋🏻♀️( Genel anastesi abartılcak kadar hiç birşey hatırlanmayacak kadar kötü birşey değil ) ben çoğu yaşadıklarımı hatırlıyorum. Neyse odaya geldiğimde kızımı sordum ve benden hemen sonra onu getirdiler dünyam değişti onu gördüm ben neden daha önce anne olmadım diye kendimi sorguladım böyle bi güzellik olamazdı ve kızımın kan şekeri düşmüş bundan dolayı hemen emzirmem gerekiyordu ve kızım hemen emdi ve sütümde geldi 3.200 kilo ile dünyaya gözlerini açan minik meleğim şuan yanımda uyuyor 👼🏻 Sezeryan doğuma gelecek olursak ben kendime geldim ayağa kalktım evet ilk kalkış biraz zor oldu ama sonra hiç oturmadım eşim yanımda kaldı bebeğimin altını da ben değiştirdim üsütünüde ben giydirdim sadece gaz sancım çok oldu ama bugün çok daha iyyim ayağa hemen kalkmayı başarırsanız eğer dikiş ağrınız neredeyse hiç olmuyor bu arada sonda yı da çıkartırken hiç acı hissetmedim bazen burda çok abartıyorlar ama korkulacak hiç birşey yok emin olun benım gibi panik bir insan bunları kolaylıkla atlattıysa siz eminimki daha iyisini başarırsınız allah herkese sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz 😘