DYgMrt Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum size saçlarımı çok az kestirmek istiyorum ama söylenilen şeyler var biliyorum hurafe ama aranızda saç kesimi yaptıran oldumu yaptırsam içim içimide yiyecek 🙄
Meomeo DYgMrt ben de saçımı kestirmek istiyorum şekli çok kötü şu an. Ama ne kadar hurafe olduğunu bilsem de maalesef insanların söyledikleri yüzünden ayaklarım kuaföre gitmiyor bir türlü 😐
Caglaak DYgMrt kendi memleketimde tatildeyken 5. Ayımda kestim saçlarımı şu an orda olsam yine keserdim Allah a inancın olsun canı verende alanda Rabbimdir korkma
Skn23 DYgMrt valla benim saçlarım kalçamın altındaydı geçen ay bi güzelll kestim nerdeyse omuzuma kadar 😂
Cansubasak Ben 2. Ye kestiricem bilimsel olarak saç uzarken çocuğun vitaminini alırmış ama artık saçlarımı kurutamıyorum hasta olucam mecbur kestiricem
Cansubasak Meomeo valla bir arkadaşımın doktoru söylemiş ben pek umursamıyorum doktoruma sormadım bile ben 1 içinde tekrar kestirmeyi bile planlıyorum iyice kısaltacağım
Cansubasak Meomeo valla bir arkadaşımın doktoru söylemiş ben pek umursamıyorum doktoruma sormadım bile ben 1 içinde tekrar kestirmeyi bile planlıyorum iyice kısaltacağım
Cansubasak Meomeo valla bir arkadaşımın doktoru söylemiş ben pek umursamıyorum doktoruma sormadım bile ben 1 ay içinde tekrar kestirmeyi bile planlıyorum iyice kısaltacağım
Deletedmom0043 DYgMrt kestir gitsin canım kimseye de kestirdim deme oldu bitti ozaman akıl veren de olmaz😊
abilgili Arkadaşlar kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Saça kimyasal bir işlem vs yapılacak bir durum olsa bu endişeler çok olağan ama fiziksel bir durum söz konusu, tırnaklarınızı da kesmeyecek misiniz bir şey deseler? Bu tür batıl söylemler üzerine biraz kafa yorup, akıl-mantık doğrultusunda hareket etmekte fayda var, naçizane görüşüm🙏🏻
EbruSmrts DYgMrt valla güya bana da dediler hiç umursamadım inanmadımda hamileliğimin 3. Ayında falan kestirdim valla inanma boş onlar uydurma hep