btll2017szrr Meraba kızlar çok minikte olsa 12+6 da hareket hissedilir mi 🙈 yoksa bana mı öyle geliyor 🐣🙂 sanki çok minik minik bi kıpırtı var gibi🐣
Medine_1992 btll2017szrr canım 12 +6benimde ve hissettim doktoruma sordugumda zayıfsın olabilir bazı kadınlar bu haftalarda hisseder dedi bagırssk hareketi diyenler olacak aldırma zayıfsan hissetmen normalmiş 💞😁
H1z2a3 btll2017szrr bnde 12+5 sanki bende ufacık bişey hissetim gibi bnm üçüncü çocuk hissedebilirmişim genelde öyle diyorlar ama Emin’de değilim 🤗
btll2017szrr Medine_1992 50 kiloyum canım :) bugün hissettim çok garipti :) kısacık sürdü anlayamadım 😍
Medine_1992 btll2017szrr bende 50 kiloyum bu kadar tesadüf günlerimizde aynı valla canım minik bir damar gibi ilk defa yasadıgım için anlıyorum o oldugunu iki üç hafta sonra iyice hissedecez demekki 💞
btll2017szrr Medine_1992 çok keyifli bekliyorum hep olcak mı diye 😄 bu arada baya herşeyimiz aynıymış 🙂
Medine_1992 btll2017szrr 2 kasım benimde 😌💞ay inşallah ya ikili tarama sonucum için gidicem gitmişken cinsiyete de bakar inşallah
Medine_1992 btll2017szrr inşallah canım ultrason da rahatladım hersey iyiydi inşallah kan da iyidir sonra cinsiyet telaşı başlar zaten 😌
abilgili Merhaba kızlar ben de 12+6’yım bugün itibariyle. Yarın 13 olacağız🙈 Hareket dediğiniz nasıl oldu? Ben karnımda, kasığımda sanki içeriden çimdiklermişçesine saniyelik batma hissediyorum bazen. Bir de herhalde bu haftalar artık o ilk hamilelik belirtilerinin geçtiği haftalar galiba, ben çok normal hissediyorum, çabuk yorulmalar hariç😌
Medine_1992 abilgili iyi hissetme konusuna gelince hep halsizim ben ya gücüm yok hiç iki yol yürüsem yoruluyorum 🙄
abilgili btll2017szrr benim de öyle, rahim bağları genişlediği için oluşan kramp ve batmalar olduğunu düşünüyorum açıkçası😌